Skocz do zawartości

Spotkanie członków Naszego Klubu Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ja się piszę na pierwszy termin, miejscówka proponowana przez Sławka.

ps. pierwsze moje spotkanie więc jak rozumiem jakieś wkupne konieczne :-)

Opublikowano

Ja tradycyjnie będe z Wami ... duchem ;). W sumie zdecyduje o tym nie tyle brak czasu co sprawy osobiste i okres w zyciu który trwa po śmierci bliskich, jednak nie mam watpliwości, że mój duch z radoscią przyjął by jakiś toaścik za moje zdrowie ;). Zdalne oliwienie choć nie tak skuteczne jak realne jednak ponoć pomaga jak parafrazując pewne znane powiedzenie:

gardła Wasze, zdrowie Nasze ;).

Opublikowano

ja również będę z wami duchem, raz że odległość, a dwa obowiązki domowe których tak jak to miało miejsce we wrześniu nie przeskoczę tym razem. Postaram się być za rok we Wrocku więc może uda się zobaczyć z tymi z którymi się nie widziałem jeszcze. Udanej zabawy koledzy:-)

Opublikowano

Witam

Panowie małe podsumowanie. Osoby które wyraziły chęć przyjazdu to

Yaro

Perez

Crav

Stan76

Luk5007

JarekS

Harnaś

Nabe

Chłodnica

Aarset

Eljot12 - od sooboty

i ja

Rozmawiałem z Darkiem i ewentualnie na sobotę byłby chętny ale poinformuje jeszcze co i jak.

Poczekajmy jescze do konca tygodnia może jeszcze ktoś wyrazi zgodę i dobrze byłoby przesłać zaliczkę do wybranego przez Nas pensjonatu. Myślę że dobrym rozwiązaniem jest wynajęcie tych domków w cenie 40zł. No chyba że ktoś chce mieć towarzysza obok siebie to 30zł. Generalnie właścicielka chce 50% zaliczki.

Oczywiście później też chyba będą miejsca dla innych.

Co do strony kulinarnej kolega Zbysiu zaoferował się o prażonki tzw garnek w piątek i sobotę wieczorem. Ja i kolega Stan76 za obiad i dwa śniadania. Jeżeli ktoś jest jaroszem proszę dać znać zakupimy więcej ziemniaków :-).

Myślę że zakupy zrobi jedna osoba lub dwie. Później wszystko się podzieli na Nas wszystkich. Napoje te wyskokowe i chłodzące jak i wszystkie inne w własnym zakresie.

Opublikowano

Witam.

Mnie serdeczny kolego MESZEK też dopisz do listy. Za parę dnie się określę czy pojadę z wami w piątek, czy dojadę w sobotę.

Podobnie jak kolega JarekS na takim spotkaniu będę po raz pierwszy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.