bartlomiejb Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor #31 Opublikowano 24 Listopada 2013 Fire Fishe już chwilę pływają w moim zbiorniku kupiłem troszkę większe, więc nie było problemu z doborem płci mam układ 1 + 3 samiec już nawet się wybarwił. W momencie zakupu był ledwo łososiowy. Natomiast na perlmutty musiałem troszkę poczekać, ale dostałem F1 i warto było czekać! Kupiłem 8 sztuk mam nadzieje, że nie będą same samce . 2 już dostają barw, ale bardzo ciężko uchwycić to na zdjęciach. BTW mam lustrzankę SONY wie ktoś może jakie ustawienia pomogą zrobić ładne ostre zdjęcie? Ja wczoraj zrobiłem prawie 200 zdjęć, a wybrałem kilka.
CoolPhone Opublikowano 25 Listopada 2013 #32 Opublikowano 25 Listopada 2013 Na necie znajdziesz sporo poradników odnośnie focenia ryb. Jeżeli będziesz chciał zadać więcej szczegółowych pytań to już będziesz musiał się udać z tym do off topic. Pozdro;)
bartlomiejb Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor #34 Opublikowano 26 Listopada 2013 W Aquapecie. Dość długo to trwało (sprowadzenie ryb), ale nie jest to pospolity gatunek i zależało mi na F1, ale warto było czekać.
Rekomendowane odpowiedzi