Guban88 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor #41 Opublikowano 8 Maja 2014 czolem! czy bylby ktos uprzejmy podzielic sie SPRAWDZONYM namiarem na firme/osobe u ktorej mozna zamowic spienione pcv z docieciem na wymiar.dobrze aby byl duzy asortyment kolorow/wymiarow/grubosci. (gdzies tu smiga po watkach pani marzena ale nie moge znalezc namiarow) bede wdzieczny tomek ps.sorki za bledy pisze z ulomnego telefonu Napisz do gryzelda2@interia.pl i zamów z 10 mm białe , i sobie oklej np pod kolor szafki Ja własnie tam zamawiałem [300] Malawi 1
pieco Opublikowano 9 Maja 2014 #42 Opublikowano 9 Maja 2014 dzieki koledzy za odpowiedzi. skorzystam ze wszystkich namiarow i wybiore najlepsza ;-) pzdr
pablojogi Opublikowano 9 Maja 2014 #43 Opublikowano 9 Maja 2014 gryzelda tak sobie tnie formatki także średnio polecam, ja zamówiłem i później musiałem ostro kombinować z wymiarem.
Guban88 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor #44 Opublikowano 9 Maja 2014 gryzelda tak sobie tnie formatki także średnio polecam, ja zamówiłem i później musiałem ostro kombinować z wymiarem. Ja też nie miałem co do milimetra równiutko na IGŁĘ , ale nie ma nie wiadomo jakiej tragedii. Po sklejeniu myślałem że będzie lipa ale po oklejeniu całości nawet nie rzuca się w oczy. [300] Malawi
marcin73m Opublikowano 9 Maja 2014 #45 Opublikowano 9 Maja 2014 Spienione PCV na wymiar - firma FaberTec - docięte z dokładnością chyba do dziesiątych części milimetra, dosłownie idealnie. Zamawiałem dwukrotnie właśnie do pokrywy. Polecam. 1
rayan88 Opublikowano 10 Maja 2014 #46 Opublikowano 10 Maja 2014 Witam Gruban jak sie sprawują Twoje wiatraczki we wieku? Właśnie planuję zrobienie pokrywy i jak Twoje obserwację bo byłem przekonany żeby zamontować wiatraczki po bokach.
marcin73m Opublikowano 10 Maja 2014 #47 Opublikowano 10 Maja 2014 Mogę doradzić z własnego doświadczenia, wentylatorki zamontowałem na tylnej ściance pokrywy, mniej więcej na wprost naświetlaczy. W bocznych ściankach kratki wentylacyjne, po dwie z każdej strony. Taki układ sprawdza się doskonale - wszystko suchutkie, radiatory naświetlaczy letnie. Wiatraczki (40 mm) pracują na napięciu 1,5 V (500mA) - cichutko i skutecznie. Polecam takie rozwiązanie.
Guban88 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor #48 Opublikowano 10 Maja 2014 Witam Gruban jak sie sprawują Twoje wiatraczki we wieku? Właśnie planuję zrobienie pokrywy i jak Twoje obserwację bo byłem przekonany żeby zamontować wiatraczki po bokach. Witam Guban nie Gruban No powiem Ci że jeszcze ich nie zamontowałem a już minęło tyle czasu że szok! Nie mam jakoś czasu się zabrać mam tylko dziury które dały dużo w odparowaniu wody z pod pokrywy. Muszę się za to zabrać bo lato się zbliża:) [300] Malawi
rayan88 Opublikowano 11 Maja 2014 #49 Opublikowano 11 Maja 2014 No powiem Ci że jeszcze ich nie zamontowałem a już minęło tyle czasu że szok! Nie mam jakoś czasu się zabrać mam tylko dziury które dały dużo w odparowaniu wody z pod pokrywy. [300] Malawi Jak same dziury dają rade to może tak zostawisz? nie no żartuje ja chyba zrobie z boku bo z tyłu mam mało miejsca a po drugiej stronie kratki i mam nadizeję że będzie git. Jednak mi nie chodzi o takie chłodzenie bo mam dość zimno latem a zimą to nie wspominam już zadaniem tego ma być ochrona listwy led przed wilgocią?
Guban88 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor #50 Opublikowano 11 Maja 2014 Latem przy upale może to nie pomóc. Będzie potrzebne chłodzenie tak mi się wydaje. Muszę się w końcu za to zabrać [300] Malawi
Rekomendowane odpowiedzi