Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czolem!

czy bylby ktos uprzejmy podzielic sie SPRAWDZONYM namiarem na firme/osobe u ktorej mozna zamowic spienione pcv z docieciem na wymiar.dobrze aby byl duzy asortyment kolorow/wymiarow/grubosci. (gdzies tu smiga po watkach pani marzena ale nie moge znalezc namiarow)

bede wdzieczny

tomek

ps.sorki za bledy pisze z ulomnego telefonu

Napisz do gryzelda2@interia.pl i zamów z 10 mm białe , i sobie oklej np pod kolor szafki :) Ja własnie tam zamawiałem :)

[300] Malawi

• Dziękuję 1
Opublikowano

dzieki koledzy za odpowiedzi.

skorzystam ze wszystkich namiarow i wybiore najlepsza ;-)

pzdr

Opublikowano
gryzelda tak sobie tnie formatki także średnio polecam, ja zamówiłem i później musiałem ostro kombinować z wymiarem.

Ja też nie miałem co do milimetra równiutko na IGŁĘ , ale nie ma nie wiadomo jakiej tragedii. Po sklejeniu myślałem że będzie lipa ale po oklejeniu całości nawet nie rzuca się w oczy.

[300] Malawi

Opublikowano

Spienione PCV na wymiar - firma FaberTec - docięte z dokładnością chyba do dziesiątych części milimetra, dosłownie idealnie. Zamawiałem dwukrotnie właśnie do pokrywy. Polecam.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Witam Gruban jak sie sprawują Twoje wiatraczki we wieku? Właśnie planuję zrobienie pokrywy i jak Twoje obserwację bo byłem przekonany żeby zamontować wiatraczki po bokach.

Opublikowano

Mogę doradzić z własnego doświadczenia, wentylatorki zamontowałem na tylnej ściance pokrywy, mniej więcej na wprost naświetlaczy. W bocznych ściankach kratki wentylacyjne, po dwie z każdej strony. Taki układ sprawdza się doskonale - wszystko suchutkie, radiatory naświetlaczy letnie. Wiatraczki (40 mm) pracują na napięciu 1,5 V (500mA) - cichutko i skutecznie. Polecam takie rozwiązanie.

Opublikowano
Witam Gruban jak sie sprawują Twoje wiatraczki we wieku? Właśnie planuję zrobienie pokrywy i jak Twoje obserwację bo byłem przekonany żeby zamontować wiatraczki po bokach.

Witam :) Guban nie Gruban :D No powiem Ci że jeszcze ich nie zamontowałem a już minęło tyle czasu że szok! Nie mam jakoś czasu się zabrać mam tylko dziury które dały dużo w odparowaniu wody z pod pokrywy. Muszę się za to zabrać bo lato się zbliża:)

[300] Malawi

Opublikowano
No powiem Ci że jeszcze ich nie zamontowałem a już minęło tyle czasu że szok! Nie mam jakoś czasu się zabrać mam tylko dziury które dały dużo w odparowaniu wody z pod pokrywy.

[300] Malawi

Jak same dziury dają rade to może tak zostawisz? nie no żartuje ja chyba zrobie z boku bo z tyłu mam mało miejsca a po drugiej stronie kratki i mam nadizeję że będzie git. Jednak mi nie chodzi o takie chłodzenie bo mam dość zimno latem a zimą to nie wspominam już zadaniem tego ma być ochrona listwy led przed wilgocią?