pablojogi Opublikowano 14 Października 2013 #12 Opublikowano 14 Października 2013 witaj i powodzenia w hobby:-))
piotriola Opublikowano 16 Października 2013 #13 Opublikowano 16 Października 2013 Witamy. Pamiętam to spotkanie w Gdyni, kiedyś na forum KM były fotki z tamtych czasów ale gdzieś je wcięło. Powodzenia w hodowli.
tot1977 Opublikowano 16 Października 2013 Autor #14 Opublikowano 16 Października 2013 Witamy. Pamiętam to spotkanie w Gdyni, kiedyś na forum KM były fotki z tamtych czasów ale gdzieś je wcięło. Powodzenia w hodowli. Witaj No nawet moje "stare" malawi gdzieś wisiało w galerii. Kiedyś nawet przez przypadek wygooglowałem miniaturę ale link już nie działał -- dołączony post: A tak troszkę odchodząc od tematu, to w tamtych czasach założycielem i właścicielem klubu malawi był człowiek który tez pracował jako redaktor w jakiejś gazecie. Niestety nie pamietam Nazwiska ani Imienia. Czy dalej ta osoba jest czy zmienił sie układ sił ??
nabe Opublikowano 16 Października 2013 #15 Opublikowano 16 Października 2013 Krzysztof M. Kaźmierczak. Klub Malawi nie ma już z nim nic wspólnego.Historia do odnalezienia w internecie.
harisimi Opublikowano 16 Października 2013 #16 Opublikowano 16 Października 2013 Oj to bardzo dawno tu nie byłeś. Krzysiek delikatnie mówiąc się z nami nie zgadzał w paru kwestiach i nie chciał być Prezesem na nowych zasadach. Prostując jedną sprawę to był założycielem i właścicielem serwisu ( który zresztą sobie zabrał a później sprzedał ) a Klub działał niejako obok tego serwisu, gdy wszedł w wiek dorosły i chciał się usamodzielnić Padre pognał go za drzwi no to sobie zbudował własny dom .
tot1977 Opublikowano 17 Października 2013 Autor #17 Opublikowano 17 Października 2013 Krzysztof M. Kaźmierczak. Klub Malawi nie ma już z nim nic wspólnego.Historia do odnalezienia w internecie. Tak dokładnie o tego człowieka mi chodziło. No widzę że wiele klubów jak i forum ma podobne "przejścia" po jakims czasie działania. Ok dzieki koledzy za wyjasnienie . Cieszę się że znów tu trafiłem bo wiedza zawarta na tym forum jest bezcenna. Tomek PS; Jutro przyjeżdża akwarium, także od soboty meblowanie baniaczka
harisimi Opublikowano 17 Października 2013 #18 Opublikowano 17 Października 2013 Powodzenia przy pracy i liczymy na fotorelację ...
tot1977 Opublikowano 19 Października 2013 Autor #19 Opublikowano 19 Października 2013 Panowie jest Wczoraj do późnych godzin wieczornych układałem i kombinowałem. Ostatecznie stanęło na takim układzie
pablojogi Opublikowano 19 Października 2013 #20 Opublikowano 19 Października 2013 kolego nienaturalnie te garaże wyglądają, daj inaczej kamienie po bokach dwa usypiska i środek pusty będzie o wiele lepiej:-)
Rekomendowane odpowiedzi