Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj.

Kurcze no miałem tak i zmieniłem na takie co teraz ...... .

Ale chodzi ci całkowicie zlikwidować usypisko z lewej strony ? czy to co na środku jest ?

Opublikowano

Rób pod siebie nie pod innych. Kiedyś dojrzejesz sam do innego układu to zmienisz. W dziale "podstawy", "przedstaw się" większość z nas opisywała swoje zbiorniki. Do tego na portalu masz ogromną galerie. Pooglądaj spokojnie zdjęcia, może coś Ci się spodoba i pójdziesz w tym kierunku. Samym pyszczakom będzie dobrze i w Twojej kompozycji kamieni.

Opublikowano

Wróciłeś z przeszłości i w przeszłości zostałeś mentalnie ;). To co zrobiłeś kiedyś było standardem teraz jest be. To tak jak w modzie dzwony są ok, rurki porażka a później już jest na odwrót ... jednak nowy trend też mi się spodobał. Rybom w tym baniaku będzie OK ale popatrz na nowe szkła i oceń czy nowy trend jest ładniejszy jeśli podoba ci się tak jak zrobiłeś to tak zostaw ważne żeby podobało się tobie i żywemu inwentarzowi.

Opublikowano

Witam.

Hahh harisimi dobrze to określiłeś ;) akwarium zrobiłem po "staremu". Ze zmianą kompozycji nie maa problemu, zawsze to mozna przerobic.

Panowie teraz mam inny problem !

Mam w pokoju panele. szafka oryginalna diversa stoi na tych panelach bez tych plastikowych nóżek które daje producent w zestawie. Pod spod dałem piankę 6mm taką pod panele. Pod samym akwarium tez jest taka sama pianka 6mm.

Problem polega na tym ze szafka nie jest stabilna z lewej strony , jak ja chwycę można ją delikatnie ruszać !. Z prawej strony ( gdzie jest mniejsze obciążenie) szafka stoi stabilnie, nie jestem w stanie jej drgnąć. Problem leży oczywiście w krzywiźnie podłogi, tylko czy to w tym przypadku groźne ? CO robić ??