Skocz do zawartości

Konkursy i zabawy na Zoobotanice 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informuję, że na targach Zoobotanica odbędą się konkursy w których można będzie zdobyć nagrody rzeczowe. Na pewno jest to bardziej zabawa niż poważny test wiedzy ale stworzyłem pakiet quizów, których rozwiązywanie umili pobyt na naszym stoisku. Quizy będą dwojakie. Pierwszy będzie odbywał się na tej zasadzie że może do jego rozwiązania podejść każdy z Was ( zarówno Klubowicz jak i sympatyk ) i odpowiedzieć na pytania w nim zawarte. Będzie to test w formule z odpowiedziami wielokrotnego wyboru. Pytań będzie 10 i czym więcej prawidłowych odpowiedzi się pojawi tym lepsza będzie nagroda. Drugi test odbędzie się w niedzielę i tym razem będzie miał charakter rywalizacji pomiędzy Wami. Będzie liczył 15 pytań i wygra go ten, który udzieli największej ilości prawidłowych odpowiedzi.

Nagrodami będa kalendarze klubowe, podkładki i naklejki naszego kochanego klubu.

W związku z tym, że hodowla Malawian przekazała nam do testów, Filtr wew. Resun Cs - 1000,

Grzałkę Resun 250w x1, Pokarmy Hikari 250g. Postanowiliśmy przekazać te atrakcyjne artykuły do testów dla klubowiczów i użytkowników. Aby otrzymały je osoby najbardziej odpowiednie, właśnie quiz zdecyduje do kogo trafią.

Również drugi z naszych partnerów firma Tan - Mal zadbała o to żeby po pierwsze nasze ryby nie były głodne i przekazała karmy OSI, które przetestują najlepsi testerzy a więc nasze ryby ;). Po drugie cześć zostanie przekazana do testów na zasadach takich jak opisane powyżej.

Rozwiązywanie quizu będzie polegało na tym, że chętny otrzyma do pisania długopis, test, usiądzie sobie na naszym stoisku, test sprawdzimy i od razu otrzyma nagrodę:

Za 9 i 10 prawidłowych odpowiedzi kalendarz lub jakiś produkt do testów wraz naklejką klubową.

Za 7-8 prawidłowych odpowiedzi podkładkę

Za 5-6 odpowiedzi naklejkę.

Filtr musi testować osoba godna ;) wiec na pewno trafi jako dodatek do naklejki klubowej w "dużym teście" .

Oczywiścieto tylko zabawa ale mam nadzieje, że umili nam spotkanie i pobyt na targach. Zabawa będzie trwała do wyczerpania zasobu nagród. Już teraz zapraszamy

• Dziękuję 4
Opublikowano

Genialny pomysl.

Moze by jeszcze wykombinowac cos dla najmlodszych, np kartki ksero i kredki zeby mogly sie wykazac?

Na kartkach moznaby wydrukowac na nich ryby do pokolorowania czy cos?

Wiem ze czasu malo ale moze da sie cos wymyslic.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. Co do najmłodszych sympatyków to faktycznie w ub. roku był konkurs rysunkowy, moja mała była niezmiernie dumna ze swojego dzieła no i była chwila na zamienienie kilku zdań z klubowiczami.

Opublikowano

Sławek już o to zadbał i wrzucił w plan zajęć konkurs dla dzieciaków ... nie pisałem o nim w tym wątku ale faktycznie zapomniałem, że niektórzy "malawiści" już się reprodukowali i w ich domach biegają mali następcy ;). Sławek zdradzi szczegóły i tego konkursu.

Opublikowano

Dla naszych pociech będzie zorganizowany konkurs rysunkowy z nagrodami jak co roku. A oprócz tego dziecko na naszym stoisku, nie będzie się nudziło. Na stole będą leżały kartki do kolorowania. Zapraszam wszystkich.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.