Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem uczciwie, że nie do końca wiem kogo są a kogo nie są bo to masa zdjęć ale jak ktoś napiszę, że nie chce to poczytam i usunę ;).

Opublikowano

Pozdrowienia dla Tych co sprzątają zabawki (tzn. likwidują stoisko klubowe na Zoobotanice)!

SĄ BOHATERAMI WE WŁASNYM FORUM !

Cześć IM !

Pozdrowienia dla Tego, który wygłaszał prelekcje, Tego, który miał chyba największego „stresa”, Tego, który być może dowiózł gruzińskie wino, Tego, który zapewnił międzynarodową rangę spotkania i dla Pozostałych nie szarych (bo niebieskich) ludzi !

W życiu piękne są tylko chwile – jutro do pracy.

A w pracy……….myślenie o niebieskich migdałach.

PS.Czuję się głupio, że tak sobię siedzę (a przed chwilą nawet leżałem) - ...idę nadrobić zaległości przy rybkach;)

• Dziękuję 2
Opublikowano

Byłem i widziałem jaki kawał dobrej roboty zrobili chłopaki -główny inspirator i twórca stoiska MESZEK , Nabe i Luka5007 ). Brawo i szczere pokłony oraz pełen szacun, raz jeszcze

BRAWOOOOOOO i WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jak napisał Tom77 jesteście bohaterami we własnym forum.

Oczywiście pełne słowa uznania dla prezesa Wojtka za prelekcje i konkursy , dla Miśka za ogarnięcie tematu koszulek i reszty klubowiczów za udział w zoobotanice.

Super było was wszystkich poznać i przy okazji pogadać, do następnego spotkania !!!!!!

Opublikowano

To pierwsze to Trzmiela - totalna porażka ! Drugie nie nasze, jakiegoś forum akwarystycznego ale nie pamiętam jakiego ! Z tego co pamiętam to był największy zbiornik na zoobotanice - 200x70x70 !

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.