adi19790 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 #1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czy to będzie odpowiednia dieta dla tych pyszczaków? Ponidziałek,wtorek :jbl spirulina,jbl novo malawi,tropical spirulina(3 x dzienie po jednym z wymienionych) Środa:Argent cyclop_Eeze,tropical krill flakes. Czwartek piątek:jbl spirulina,jbl novo malawi,tropical spirulina(3 x dzienie po jednym z wymienionych) Sobota:Argent cyclop_Eeze,tropical krill flakes. Niedziela:nic? Dla urozmaicenia : NF premium cichlid i jbl novo color
harisimi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 #2 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Widzę, ze znowu ja ... czy możesz podawać karmę 3x dziennie w każdy dzień ?
adi19790 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor #3 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cześć! Tak znowu Ty,miło Zle to trochę napisałem,chodziło mi że trzy razy dziennie podawanie po jednym z wymianienych karm. Rano:spirulina południe:novo malawi wieczór:tropical spirulina To samo z miesnymi: rano:cyclop wieczorem krill może tak być?
harisimi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 #4 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To po prostu dawaj wg tego klucza: roślinny - roślinny - mięsny i tak codziennie w różnych układach. Przykładowo: spirulina - nowo malawi - krill na następny dzień też 2 roślinne i 1 mięsny i tak przez 6 dni. Mniej więcej masz 66% karm roślinnych. I kup mrożonkę podając ją podobnie jak wybarwiające jako pokarm mięsny.
adi19790 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor #5 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzięki za pomoc harisimi:) Dziekuję też tom77 który mi zaproponował te pokarmy
Rekomendowane odpowiedzi