JEFFIK Opublikowano 3 Sierpnia 2013 #11 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Heya Maciek Poczytaj trochę FORUM MALAWI, choćby podstawy bo... nie wiem co myśleć o przygotowaniu Twojego baniaka pod Malawi:confused: http://forum.klub-malawi.pl/faq.php
maciek1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor #12 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 mialem mialem mysle ze moze jes pozjadalo towarzystwo :9
Slawek-meszek Opublikowano 3 Sierpnia 2013 #13 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Panowie jeszcze jedno pytanie lub wzmianka na temat obsady, wszystko będzie kasowane. To nie jest dział obsady czy chów pyszczakówk.
Sebastian_Z Opublikowano 14 Sierpnia 2013 #14 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Poprostu wcielo gdzies i nie ma zwlok pyszczak zoltego i kilku kirysow Bedzie piasek i kamienie ale narazie fundusze blokuja ( Kiryski zostały zjedzone przez redy- kwestia jednego dnia-(nie ten biotop) Jakoś pomyśl nad aranżacją bo jest strasznie goło w środku. I jak koledzy mówili daj piach pysie fajnie kopią( a piach pięknie potrafi przerysować szybę przy czyszczeniu z glonów ale to kwestia wprawy) Pozdrawiam
maciek1985 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor #15 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam ponownie Piasek juz czeka na zmiane aranzacji:) Teraz szukam odpowiednich kamieni Pozdrawiam forumowiczow
maciek1985 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor #16 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 http://imageshack.com/scaled/large/843/1qmq.jpg
eljot Opublikowano 27 Sierpnia 2013 #17 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ciekawy aranż ale wywaliłbym te kokosy itp. bo pasują jak kwiatek do kożucha
maciek1985 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor #18 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 to nie sa kokosy tylko potłuczone dzbanki zeby ryby sie tam chowaly
Sebastian_Z Opublikowano 27 Sierpnia 2013 #19 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Cześć mi się bardzo podoba ciekawie to zrobione, ale za jakiś czas pewnie przemeblujesz. Ja bym dał jakieś kamienie o bardziej ostrych krawędziach i w tym baniaczku ułożył im jakieś dwie pseudo wyspy z głazów. Środek bym zostawił pusty, dla ryb. Zresztą pisze to się fajnie a coś takiego zrobić i żeby to jeszcze miało sens hmmm gorzej. Ostatnio tak zrobiłem u siebie na krańcach akwa, porobiłem takie jakby dwie góry( dwa skupiska kamieni) w krańcach. Zawołałem żonę, się skrzywiła i stwierdziła że może być :)4 Tak że zawsze to jest kwestia gustu.
Rekomendowane odpowiedzi