Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nic tak nie motywuje jak zrzędząca żona nad uchem

Ma luba jest wyjątkiem? :-D pomaga mi ze wszystkim i chce się uczyć jak najwięcej. Cud kobita:-P

Ciekaw jestem efektu końcowego. Kilka ładnych zdjęć po wyklarowaniu wody.

Opublikowano

Projekt fajny. Swoją drogą czekałem kiedy znudzą ci sie dwa i zrobisz jedno.Moja żona to olewa choć ją ciekawi. Ale i tak najbardziej pamiętam słowa córki po dwóch dniach spędzonych nad tłem " tato ty bardzo musisz kochać te rybki".

Opublikowano

A na mnie na razie nie robi. :(

Nie mam zupełnie koncepcji na ustawienie kamulców. Ze 100kg gruzu leży pod biurkiem zamiast w akwarium i tylko przeszkadza...

My new aquarium & Cichlids - YouTube

Opublikowano

Widzę że udało się fajnie zalepić łączenia :). Jarek spróbowałbym może jakoś pogrupować te kamulce, bo mnie podobnie jak tobie czegoś brakuje ;) i na 1000% zasłoniłbym tłem ten boczek od ściany. Może dołóż jakieś większe płaskie kamienie, te które poustawiane to chyba klony słynnego "Stefana" :D.

Opublikowano

Nakręcone tak jakby kamera była w środku, w jakimś batyskafie.

Łączenia wyszły wyśmienicie. Wystrój utrzymany w takiej szarości wygląda interesująco. Taki jest, czy to efekt prześwietlenia filmu? Grota do bunga-bunga kształtna.

Wiem czego brakuje... świderków.

Opublikowano
na 1000% zasłoniłbym tłem ten boczek od ściany.

Normalnie obejrzałem filmik od początku do końca i nie wiem o jakim boczku mówisz... :)

Wystrój utrzymany w takiej szarości wygląda interesująco. Taki jest, czy to efekt prześwietlenia filmu?

Kolorystyka jest bardzo zbliżona do filmu. Przekłamania kolorów są ale nie wielkie. Film był kręcony w dzien w fatalnych warunkach i w dodatku bez statywu...

Wiem czego brakuje... świderków.

Świderki są. Tylko mało. Wywaliłem z co najmniej kilo bo było ich stanowczo za dużo. Jest 4-5 henelek i jedna tylomelania.