Bourbon Kid Opublikowano 25 Grudnia 2013 #41 Opublikowano 25 Grudnia 2013 wychodzi na to że nie każdy potrafi przyjąć krytyczne uwagi pod swoim adresem
ari1988 Opublikowano 25 Grudnia 2013 #42 Opublikowano 25 Grudnia 2013 kolega wprowadzi zmiany jesli mu nie zal obecnej obsady,a zycie tych bocji marne
Maciej Opublikowano 25 Grudnia 2013 #43 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Szkoda,że autor tematu nie potrafi przyjąć słów krytyki na klate... wielka szkoda. Kolega zabrał swoje zabawki i się zawinął?
Mariusz Zawadzki Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor #44 Opublikowano 26 Grudnia 2013 kolega wprowadzi zmiany jesli mu nie zal obecnej obsady,a zycie tych bocji marne jak się czyta taki bełkot i jemu podobny to ręce opadają..... Zauważyłem pewną prawidłowość na forach ściśle tematyczny- zostaje utarty pewien stereotyp i większość go powtarza . . . nie widomo po co/. Może żeby przypodobać się ogółowi????? Z akwarystyką jestem związany pewnie dłużej niż wielu żyje na tym świecie i jeśli ktoś pisze takie brednie jak to co zacytowałem to albo nie ma pojęcia o danym temacie albo jest to wynik świąt. Łączyłem w swoim życiu masę ryb, które teoretycznie jak pisano na początku nie mogą ze sobą normalnie żyć. Później wielu łączyło ze sobą to ca ja zapoczątkowałem. Jeszcze jedno- niech ten jegomość wytłumaczy mi i pewnie nie tylko mi co bocjom przeszkadza w życiu z pyszczakami. Na początku wykluczę parametry wody bo te są wyśrodkowane nie skrajne ani dla pyszczaków ani dla bocji. Pożywienie- bocje dostają to co dla nich przeznaczone. Pyszczak nie odważy się zaczepić bocji , a więc wykluczamy kolejne przeciwskazanie. Także czekam na konkret nie bełkot.
Slawek-meszek Opublikowano 26 Grudnia 2013 #45 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zamykam ten temat. Autor tego wątku zachował się nie poważnie wykasłując swoje posty. W tej chwili to nie wiadomo o co chodzi w tym wątku.
Perez666 Opublikowano 26 Grudnia 2013 #46 Opublikowano 26 Grudnia 2013 To co prezentujesz to nic innego jak zaprzeczenie akwarystyki.Twoje "wieloletnie doświadczenie" jednak niczego cię nie nauczyło. Nie będę się rozpisywał o karmieniu bocji i pyszczaków(także tych o odmiennych preferencjach żywieniowych) bo tam masz taki mix, że niewiadomo czy karmić owsem czy jednak pokarmem dla ryb.
nabe Opublikowano 27 Grudnia 2013 #47 Opublikowano 27 Grudnia 2013 To jest zupełnie niepoważne.Proponuję taki test, przeczytać na głos kilka razy nazwę tej strony. A później wejść np. na discusforum i zaproponować trzymanie z paletami ryb z Malawi,podpierając się oczywiscie 20-letnim doświadczeniem.Ciekawe jak zareaguje społeczność paleciarzy na ten pomysł.Może przecierasz nowe szlaki w akwarystyce, ale ja tego nie dostrzegam bo się nie znam.
Rekomendowane odpowiedzi