Skocz do zawartości

nowe akwa makok'a idealne do malawi :P a będzie słone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się dobrze ogarniesz to koszty nie zabijają aż tak - tylko trzeba zachować rozwagę co do litrażu... odpieniacz made by Sebasek, lampa dobry odzysk, akwa jak akwa cena nie zabija, szafka jak szafka.... pozostaje profilux i pompy dozujące, dodatkowe oświetlenie, bo sól i proparaty to mały pikuś ;)

Opublikowano

mogę Ci oddać mój akrylowy komplet: baniak + hydraulika + akrylowy sump + odpieniacz aquamedica.... za 500zł wysyłka gratis - jak za frytki .... od biedy w gratisie dorzuce szafkę, choć upierdliwa w wysyłaniu...

Nie-klubowicze nie piszcie do mnie - ta oferta jest dla Eljota wyłącznie - tak, to jest dyskryminacja i nic z tym nie zrobicie :P

--

ten co stoi obok na focie :P jak tylko przeleje ;)

Opublikowano

tia... nie mam gdzie go trzymać... pójdzie do kosza, bo jestem jak pies ogrodnika :P

Tobie bym oddał, nieznajomym mi szkoda :P

ale tu chodzi o zaufanie - wiem że założyłbyś w niej ładną solniczkę i baniak nie wylądowałby w garażu

Opublikowano

Zapowiada się piękny baniaczek. Pozazdrościć! Standardowo liczę na filmiki ze startu szkiełka. Makok chyba wygrałeś w totka :P Wypas solniczka, sprzęt rozdajesz znajomym.. i nie tylko.... Ty nam o wszystkim nie mówisz. ;)