Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziewczyny zagrały "Gimme Shelter" lepiej niż Rolling Stonesi. No może poza jednym niepotrzebnym pogłosem. Jest to oczywiście tylko moje zdanie🙂 Mam wrażenie, że rozkręcały się z każdą sekundą.

Edytowane przez tom77
  • Lubię to 1
Opublikowano

@tom77 calkiem niezła wersja. A znasz tą:

Zresztą polecam pozostałe kawałki z tego serialu. Jest tam z czego wybierać. Np. jedna z moich ulubionych wersji innego klasyka:

Pzdr. Rysiek.

• Lubię to 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hardcore z NYC jest mi też szczególnie bliski 🤘🎸 Tam jest multum mega kapel m.in. Biohazard, Agnostic Front, Dog eat dog, Madball itp itd.. A to wszystko stołowało się w CBGB's.. żałuję że tego miejsca nie odwiedziłem 😉

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, Mróz napisał:

żałuję że tego miejsca nie odwiedziłem 😉

Żałuj, że nie urodziłeś się troszkę szybciej;) te wszystkie kapele powstawały za czasów mojej młodości:D Lata 80' i pierwszą połowę 90' najlepiej wspominam🤘

• Lubię to 2
Opublikowano

Hah Bartek ja za sprawą mojego starszego brata mając 3 lata też tego słuchałem, także spaczony od maleńkości więc na późne lata 80 się załapałem 🤣

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Jak już wspominamy i jeśli lubisz dokumenty to polecam obejrzeć film o legendzie i ikonie muzyki, prekursorze thrash metalu. Lemmym Kilmisterze z Motorhead. Dla mnie to dokument wszechczasów, oglądałem kilka razy🤘🤘🤘 Gość w swoim życiu wypił tyle whiskacza, że baniak Zbyszka @crav przy tym, to mała szklanka;)🤣🤣🤣

https://www.cda.pl/video/6409688f/vfilm?wersja=720p

Edytowane przez Bartek_De
  • Lubię to 2
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.