Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moja "cięższa" dusza bliższa jest materiałom muzycznym zaprezentowanym wcześniej przez kolegów @timi @Paweł83i @Bartek_De , za dzieciaka wychowywałem się na nu-metalu, rap-core, trochę melodic metal, a aktualnie także zdarza mi się jak niżej:

Edytowane przez luck83
  • Lubię to 4
Opublikowano

Jest tutaj trochę tej wiary?.

Wychowałem się w dużej mierze na tym, co @Paweł83podrzucił, ale najbliższy sercu był i jest Iron Maiden oraz Ozzy Osbourne. Z klimatów @luck83-a Rage Against The Machine i Korn. Ta pierwsza już dawno nie istnieje. Audioslave też się posypał po śmierci Cornella, ale chłopaki z RATM nie dają za wygraną. Powstał niedawno Prophets Of Rage, czyli wciąż ta sama ekipa z ciekawymi osobowościami?.

Jeśli Ozzy, to i Zakk Wylde musi być:

Na koniec jeden z moich rarytasów

• Lubię to 3
Opublikowano

Jest tutaj trochę tej wiary.

Jest i to całkiem sporo
Jak już wspomniałeś Cornell'a, to nie zapominaj, że przede wszystkim najpierw był Soundgarden
R.I.P. Chris

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano

Oczywiście 

4 minuty temu, Bartek_De napisał:

Jest i to całkiem sporo emoji40.png
Jak już wspomniałeś Cornell'a, to nie zapominaj, że przede wszystkim najpierw był Soundgarden
R.I.P. Chris

Oczywiście tego nie można pominąć, jeśli chodzi o Cornella. Kurcze chłopaki! Teraz to już tylko beki piwa brakuje w takim gronie i szafy grającej??

• Lubię to 1
Opublikowano
Oczywiście 
Oczywiście tego nie można pominąć, jeśli chodzi o Cornella. Kurcze chłopaki! Teraz to już tylko beki piwa brakuje w takim gronie i szafy grającej
...i worka zieleniny

• Haha 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Jak napisał człowiek, który zdążył zapomnieć więcej o muzyce niż ja się o niej nauczyłem: nie wiedzieliśmy, że brakowało nam w życiu mongolskiego folk-rocka, dopóki go nie usłyszeliśmy. The Hu - Wolf Totem

Edytowane przez hilux
  • Lubię to 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.