Bourbon Kid Opublikowano 10 Czerwca 2013 #1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 http://tablica.pl/oferta/zebra-chilumba-maison-reef-f2-pyszczaki-malawi-ID2TUGt.html#d0e013810f czy ktoś tu kupował ryby?
Bojar Opublikowano 10 Czerwca 2013 #2 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kupowałem i uczucia mieszane. Ceny dobre a i dowóz miałem w cenie. To na plus Yellow'ki fantastyczne ale rdzawe już trochę gorzej (tu lekki minus) Brałbym ale odbiór osobisty i sprawdzenie kondycji rybek konieczne. Mnie zależało na Yellow'kach w białej odmianie stąd szybka decyzja.
paputek25 Opublikowano 10 Czerwca 2013 #3 Opublikowano 10 Czerwca 2013 gościu mi zajumał fotkę maisona , nieładnie :-/
Misiek Opublikowano 11 Czerwca 2013 #4 Opublikowano 11 Czerwca 2013 To skontaktuj się z nim i poproś o jakąś kwotę za wykorzystanie Twojego zdjęcia Nie podoba mi się, gdy w ogłoszeniach ludzie nie podają konkretów. Ryby z renomowanej zagranicznej hodowli german krzak i spółka na przykład. Bo tak to mogę interpretować.
MALAWIAN Opublikowano 11 Czerwca 2013 #5 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam , za F2 to trochę sporo. Zwłaszcza przy rybach pochodzenia nie wiadomego.
nabe Opublikowano 11 Czerwca 2013 #6 Opublikowano 11 Czerwca 2013 gościu mi zajumał fotkę maisona , nieładnie :-/ Należy powiadomić i postraszyć odp. paragrafem. Już tak robiliśmy z cwaniakami linkującymi do fot w galerii w aukcjach i innych takich.
Bourbon Kid Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor #7 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wracając do tego tematu byłem zobaczyć osobiście ryby u tego gościa kupiłem 6 Acei. Akwaria są czyściutkie rybki które w nich pływają wyglądają na zdrowe, a pokarmy które tam miał i pewnie nimi karmi te ryby to NF O.S.I.
karadeniz Opublikowano 30 Czerwca 2013 #8 Opublikowano 30 Czerwca 2013 gościu mi zajumał fotkę maisona , nieładnie :-/ a kolega paputek25 wstawia na handel min. przez allegro swe rybcie i jak widzi, że kwotę nie wydoi taką jaką zapragnął to panicznie wycofuje przed końcem licytacji swą ofertę z alledrogo.. http://allegro.pl/m-zebra-chilumba-maison-reef-harem-1-2-i3346198424.html owa aukcja miała się skończyć za dni dwa. Zresztą to już niepierwszy taki myczek kolegi paputka25. Oj nieładnie.
paputek25 Opublikowano 1 Lipca 2013 #9 Opublikowano 1 Lipca 2013 Ryby,wystawiam na wielu serwisach., portalach..trzeba bylo kupowac......a nie uzalac sie....a wycofanie przedmiotu z aukcji, gdzie nie ma licytujacyc....jest zgodne z regulaminem allegro.
waszek18 Opublikowano 1 Lipca 2013 #10 Opublikowano 1 Lipca 2013 Miejcie honor. Nie róbcie anty reklam. Pytanie było o ryby z tego źródła i tyle. Czy to miejsce na swoje osobiste wywody? Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 1
Rekomendowane odpowiedzi