CoolPhone Opublikowano 3 Października 2013 #11 Opublikowano 3 Października 2013 No ładnie, ładnie... Tylko ten nurzaniec, hmm... IMO trochę gryzie się z resztą.
slim2102 Opublikowano 3 Października 2013 Autor #12 Opublikowano 3 Października 2013 To kryptokoryna. Jest tymczasowo az oko nacieszy
CoolPhone Opublikowano 3 Października 2013 #13 Opublikowano 3 Października 2013 Faktycznie, na miniaturkach wygląda identycznie:) Zdanie podtrzymuje - o tym, że akwa b. ładne oczywiście też.
stan Opublikowano 3 Października 2013 #14 Opublikowano 3 Października 2013 Jak dla mnie spoko CI ten baniak wyszedł , ale tak jak kulfoniasty uważa tak i ja uważam że ta kryptokoryna nie za bardzo( lepsza była by valiseria). Oczywiście nic CI nie narzucam.
slim2102 Opublikowano 3 Października 2013 Autor #15 Opublikowano 3 Października 2013 dzięki za podpowiedzi, dzisiaj leci z baniaka kryptokoryna i zaczynam szukać valiserie
stan Opublikowano 3 Października 2013 #16 Opublikowano 3 Października 2013 Czekaj , czekaj jak tobie się podoba valiseria to ją trzymaj w niczym to nie przeszkadza! My tylko wyraziliśmy swoją opinię. Sorki z rozpędu napisałem valiserii ;-) , tak tak chodziło mi o kryptokorynę !
slim2102 Opublikowano 3 Października 2013 Autor #17 Opublikowano 3 Października 2013 Stan76 w akwarium jest kryptokoryna, jednak jak podpowiedzieliście o vallisnerii i zobaczyłem na forum w baniaczkach to bardziej przypadła mi do gustu Dlatego też usunąłem kryptokorynę i zaczynam poszukiwania valisnerii
Rekomendowane odpowiedzi