cezarix Opublikowano 11 Czerwca 2007 #1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Popełniłem właśnie tło wewnętrzne, zanim zdam relację z jego powstawania i użytych technologii chciałbym się pochwalić efektem końcowym - jeszcze bez wody. Akwa 180x50x60. Będę wdzięczny za uwagi, nigdy nie jest tak żeby nie możnabyło czegoś poprawić.
limar Opublikowano 11 Czerwca 2007 #2 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam, wykonałeś kawał dobrej roboty , jestem pod dużym wrażeniem.
juppi Opublikowano 11 Czerwca 2007 #3 Opublikowano 11 Czerwca 2007 o ja pierdziu Czekam niecierpliwie "co dalej"
MaciekMalawi Opublikowano 11 Czerwca 2007 #4 Opublikowano 11 Czerwca 2007 super !! naprawdę bardzo fajne lepsze niż te wszystkie strukturalne po kilkaset złotych ;/ ja niestety nie mam umiejętności do zrobienia takiego tła więc kupuje strukturalne ;/
jack_br Opublikowano 11 Czerwca 2007 #5 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Efekt zajefajny :shock: ,no to zapodawaj czym prędzej te fotki i pochwal się tym jak to wykonałeś ,jeśli to nie tajemnica
MaciekMalawi Opublikowano 11 Czerwca 2007 #7 Opublikowano 11 Czerwca 2007 a powiesz nam jak je zrobiłeś ??
cezarix Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor #8 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jasne, że powiem - opis jest UNDER CONSTRUCTION
czester_ Opublikowano 11 Czerwca 2007 #9 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tło super:) sam zalałem dziś swoje DIY Mam pytanie z innej beczki.. ten styropian to tam nie kwiczy pod akwarium bo strasznie go oszczędnie położyłeś...
cezarix Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor #10 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Już gdzieś odpowiadałem na to pytanie, tak to ułożył gość, który projektował i instalował to akwa. Podobno ułożenie styropianu w ten sposób zapobiega w wiekszym stopniu naprężeniom szkła, umozliwiając dokładniejsze uginanie poszczególnych "poprzeczek" styropianu. Cóż z inzynierem nie dyskutowałem - zrobił jak chciał. No a poza tym zaoszczędziłem jakieś 1,5zł na drugim arkuszu styropianu
Rekomendowane odpowiedzi