danielj Opublikowano 7 Czerwca 2007 #1 Opublikowano 7 Czerwca 2007 P0jawił się już program Targów http://www.wigor-targi.com/targi,7,Zoo- ... +2007.html Mam nadzieję , że będziemy tam jako Klub obecni , oraz , że będzie to kolejna okazja abyśmy się spotkali w realnym świecie , na co czekam z niecierpliwością Cytuj
czester_ Opublikowano 7 Czerwca 2007 #2 Opublikowano 7 Czerwca 2007 następnej impprezy już nie omine, szczególnie że w moje urodziny:P A więc już mogę powiedzieć do zobaczenia i zrobić jakąś ramke na rejestracje:) Daniel może razem pojedziemy bo sam się zgubie:P Cytuj
MagMar Opublikowano 12 Czerwca 2007 #3 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Więc zapraszam do pięknego miasta i oczywiście na super wystawę na której zawsze jestem. Oczywiście jako zwiedzający ale kto wie, może kiedyś jako wystawca Cytuj
mars Opublikowano 12 Czerwca 2007 #4 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Więc zapraszam do pięknego miasta i oczywiście na super wystawę na której zawsze jestem. Oczywiście jako zwiedzający ale kto wie, może kiedyś jako wystawca Wystarczy odrobina dobrej woli z Twojej strony i się ziści, podstawowym problemem podczas takich imprez jest to że wiele osób by chciało aby sie odbyły i aby klub aktywnie w nich uczestniczył tylko podczas realizacji mało kto chce klubowi w tym pomóc a tako pomoc kogos kto mieszka na miejscu jest konieczna. Poprzednie imprezy na miejscu koordynował wejderozmo za co wypada ponownie u podziękować i mam nadzieję ze jeśli dojdzie do podobnej realizacji w tym roku to równiez pomoże ale każda para rąk do pomocy sie przyda w tym MagMar twoja też. Cytuj
danielj Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor #5 Opublikowano 12 Czerwca 2007 W tym roku mżonka obiecała , że wypuści mnie z domu na dłużej więc zjawię się do pomocy w piątek , więc na moje ręce można Mariusz liczyć Cytuj
sysgone Opublikowano 12 Czerwca 2007 #6 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wejderozmo oczywiscie rownież w tym roku zaoferował swoją nieocenioną pomoc, więc przygotowanie stoiska znów będzie na wysokim poziomie Cytuj
danielj Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor #7 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Sys czy są już jakieś ruchy związane z targami ze strony Klubu? Pytam , bo jeśli mógłbym w czymś pomóc to jestem chętny Cytuj
sysgone Opublikowano 13 Czerwca 2007 #8 Opublikowano 13 Czerwca 2007 narazie nic oprocz ustalen z Vigorem, jak bedziemy miec potwierdzenie, to zaczniemy rozmawiac z potencjalnymi dostarczycielami zbiornikow i ryb Cytuj
MagMar Opublikowano 13 Czerwca 2007 #9 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jeżeli tylko będziecie potrzebować mojej pary rąk chetnie pomogę! Proszę o wiadomość kiedy i gdzie się stawić a napewno zrobie wszystko aby pomóc. Nie dość, że będę mieć satysfakcję, że mój skromny udział przyczynił sie do szerzenia akwarystyki to potem fajnie jak będzie widać zadowolonych ludzi z podziwiania akwa. No i nie ma jak poznać innych miłośników "na żywo" ) Cytuj
anula Opublikowano 13 Czerwca 2007 #10 Opublikowano 13 Czerwca 2007 heh no to się spotkamy we wrześniu.. Tyle że ja będę tak niejako służbowo.. bo z pracy będziemy się wystawiać i nie wiem jak będę wyglądała z czasem i możliwością integracji... Ale miło będzię Was wszystkich znowu zobaczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi