blizniak2 Opublikowano 7 Czerwca 2007 #1 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Aż przypomniały mi się stare czasy, kiedy to była sprawa K.Kaźmierczaka i M.Kielan http://akwarium.info.pl/index.php?optio ... 9&Itemid=2 Cytuj
mars Opublikowano 7 Czerwca 2007 #2 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Smutne a niestety prawdziwe, bo ten serwis naprawdę był dobry. A jak wiadomo to takie podziały zawsze trochę uwsteczniaja przynajmniej w pierwszej fazie w i dla uzytkowników tez to stanowi problem. Cytuj
Mjunszajn Opublikowano 7 Czerwca 2007 #3 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Skasowałam długiego posta o dość pejoratywnej treści na temat rzeczonych osób i samego holenderskie.pl. Co prawda w normie obyczajowej olewany przez kilka miesięcy klient i robiony w bambuko ma prawo do napisania co myśli o ''kontrahencie'' ale nie warto... Wyniki finansowe weryfikuja się same ...a od osób, które chciałyby manipulowac cenami na rynku to jest odpowiedni urząd państwowy. Niech się pobiją na solo:) ja faceci Cytuj
blizniak2 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor #4 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Widzę, że znasz sprawę od podszewki. Może wiesz skąd się wziął spór? Ja odnoszę wrażenie, że musiał trwac od dawna. Cytuj
Mjunszajn Opublikowano 8 Czerwca 2007 #5 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nie znam sprawy od podszewki tylko z własnej perspektywy. Nie wiem o co się pokłócili, w sumie mnie to nie interesuje bo gdyby mnie interesowało to pewnie bym się dowiedziała [ pewnie i tak sie dowiem chcąc-niechcąc]. Mam zwyczajnie niska ocenę pewnych zachowań, całkiem nie związanych ze sobą, a wystepujacych u tych Panów. I to w zasadzie tyle w temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi