Skocz do zawartości

Kolejna internetowa wojna akwarystów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smutne a niestety prawdziwe, bo ten serwis naprawdę był dobry. A jak wiadomo to takie podziały zawsze trochę uwsteczniaja przynajmniej w pierwszej fazie w i dla uzytkowników tez to stanowi problem.

Opublikowano

Skasowałam długiego posta o dość pejoratywnej treści na temat rzeczonych osób i samego holenderskie.pl. Co prawda w normie obyczajowej olewany przez kilka miesięcy klient i robiony w bambuko ma prawo do napisania co myśli o ''kontrahencie'' ale nie warto...

Wyniki finansowe weryfikuja się same

...a od osób, które chciałyby manipulowac cenami na rynku to jest odpowiedni urząd państwowy.

Niech się pobiją:) na solo:) ja faceci :)

Opublikowano

Nie znam sprawy od podszewki tylko z własnej perspektywy.

Nie wiem o co się pokłócili, w sumie mnie to nie interesuje bo gdyby mnie interesowało to pewnie bym się dowiedziała [ pewnie i tak sie dowiem chcąc-niechcąc].

Mam zwyczajnie niska ocenę pewnych zachowań, całkiem nie związanych ze sobą, a wystepujacych u tych Panów. I to w zasadzie tyle w temacie.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.