Skocz do zawartości

Spotkanie na Mazurach:-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, Pablo drogi kolego powiedz jak sobie wyobrażasz taki wypad, do domku czy pod namiot, powiedz o jakim miejscu mówił Hary i jakie atrakcje masz na myśli oprócz ogniska, ja proponuje picie piwa z akwarium przez rurki od filtra:D a tak na poważnie czy są jakieś konkrety w tej sprawie bo jak widzę to hary tylko wyraził zgodę a w zasadzie pewnie zgodził się że pojedzie bo zgoda na wypad nie jest potrzebna (jesteśmy dorośli) na taki wypad ja tez często jeżdżę na mazury więc mogę jakoś pomóc ale najpierw potrzebna jest lista osób i zebrana kasa jeśli jedziemy do domków. Więc jak jest z tym wyjazdem...?

Opublikowano

oo i to mi się podoba ;) posiadam działkę nad jeziorem ale nie pomieści zbyt dużo chętnych, a szkoda bo picie piwa w spokojnym miejscu to coś pięknego tym bardziej w doborowym towarzystwie !. Ktoś może posiada coś atrakcyjniejszego ?

Opublikowano

koledzy prosto to sobie wyobrażam oczywiście nocleg w domkach ale najpierw kontakt telefoniczny muszę zdobyć do Harisimi bo napomknął kiedyś w czacie że właśnie w Łukcie ma takie miejsce pewnie ośrodek więc jak to ogarnę konkrety się pojawią:-)))

Opublikowano

Pablo coś pomyliłeś ;) ja nie wiem o czym ty piszesz, przypomnij sobie z kim o tym pisałeś bo na pewno nie ze mną :) stąd nieporozumienia ... ja tylko wczoraj czy przedwczoraj na czacie powiedziałem o tym, że możesz organizować takie spotkania bo to zawsze były inicjatywy oddolne. Usiądź i przypomnij sobie kto Ci proponował te Łukoty ja pierwszy raz słyszę ta nazwę :D. Na pewno to ktoś był ale nie ja :P

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.