Skocz do zawartości

Spotkanie na Mazurach:-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba Ząbek zrobił ze mnie Harasimiego ;) wystawił tak wynik wyborów to i ludzie powariowali ale żeby była pewność jestem Harisimi czytany jako

H A R I S I M I a nie H A R I SI(ś) M I. Komu trudno niech mi mówi Hari :mrgreen:

Opublikowano

Witajcie! Rzecz ma się następująco: wykonałem kilka telefonów i zapiszę teraz nazwy ośrodków oraz cennik za nocleg i atrakcje jakie są dostępne, uwaga!

1. O.W. Ruś- cena 80 zł, pokoje 2 i 3 osobowe z tym że rezerwacja od soboty do soboty więc trochę lipa jeżeli chodzi o cały weekend ale też jest to podyktowane tym czy będą mieli obłożenie, bo na dzień dzisiejszy termin 21-23 czerwca 2013r. jest wolny, to są okolice Łukty.

2. O.W. Zacisze miejscowość Rentyny okolice Gietrzwałdu, cena za domek letniskowy 4 osobowy to 60 zł od osoby i również termin wolny więc do przemyślenia.

3. O.W- Szkolny U Stasia, miejscowość Kretowiny domki 4 osobowe całość 120 zł.

4. O.W. Krecik również Kretowiny, domki kempingowe 40 zł od osoby za dobę, do dyspozycji tutaj jak i powyżej grill, miejsce na ognisko, wypożyczalnia sprzętu wodnego, ceny: łódka za godz. 16 zł, 18 zł rower wodny, kajak 8 zł.

5. Kontakt od kolegi Krzysztofa Dygnosa: O.W. Inter- Piast w Dąbrównie, termin jak najbardziej pasuje, ceny: domki 4 osobowe 160 zł za całość, 40 os./dobę, sprzęt ceny za kajaki, rowery wodne i łódki 8 zł/ godz.

6. Kontakty od Maćka z Wawy: O.W. Elemis, Stare Jabłonki, 60 zł od osoby, pokoje 3 i 5 osobowe, sprzęt wodny wszystko po 10 zł/ godz. miejsce na ognisko i grilla oczywiście również posiada.

Miałem też inne kontakty ale jak narazie nikt nie odbiera telefonu, jeżeli się skontaktuję to napewno wam podam inne miejsca oraz ceny. Zatem pomyślcie ci chętni na przyjazd i jeżeli większość będzie za daną opcją wypoczynku to dzwonię i rezerwuję ten termin by ktoś nas nie ubiegł. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kretowiny są dobrym rozwiązaniem.Nie drogo od osoby.Jest na prawdę fajnie tam ,jeziorko do koła domków dużo drzew,sprzętu do wypożyczenie jest na prawdę fajnie.W wakacje bywam tam bardzo często.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.