czester_ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor #21 Opublikowano 25 Czerwca 2007 No właśnie kusi mnie jeszcze jeden gatunek ale sam nie wiem... w takich akwariach hodują już nawet 3 gatunki a moim skromnym zdaniem to dla 1 jest idealnie. Choć tak jak mówie strasznie kusi...
danielj Opublikowano 26 Czerwca 2007 #22 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Rozumiem , że kusi Mnie też kusiło , ale w końcu zrezygnowałem i myślę że dobrze zrobiłem , chociaż Protomelasy Steveni Taiwan chciałbym , aby u mnie pływały
sision Opublikowano 26 Czerwca 2007 #23 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Masz rację czester, dla jednego gatunku taka 240 jest bardzo fajna, zwłaszcza dla 8 ryb. Ale powiem Ci, że ja bym się pokusił o jeszcze jeden gatunek. Oczywiście tak, żeby łącznie ryb było 13-14. Wpuściłbym rdzawe, choć większość mówi, że tylko ten gatunek jest wymieniany w propozycjach obsady a jest wiele innych. Prawda to ale mi się rdzawe strasznie podobają, a nie mam ich Osobiście polecam drugi gatunek.
czester_ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor #24 Opublikowano 26 Czerwca 2007 No właśnie jak już no aulonocary:) Ale chyba zaryzykuje z 1+3. POstawiłem sprawe tak, że jeśli znajde kogoś na giełdzie kto chce sprzedać to kupie. A jak nie to zostaje z moimi ośmioma saulosi.
Rekomendowane odpowiedzi