Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Perez666 to nie moda, ani chęć kozaczenia.Instalując apke tapatalk z automatu wyskakuje taki podpis.Dopiero teraz zauważyłem, że można to edytować.Jakby co wyłączyłem mój podpis :) Lg l9.

Poprawiłem. Perez to Perez nie Prezes.

Gorol.

Opublikowano
Tapatalk generuje to automatycznie ale nie korzystający z niego wpisują to ręcznie chcąc chyba się pochwalić, że piszą ze smartfona

Oleraf tu chodzi o tych co ten komunikat dopisują ręcznie ;)

Jeżeli jednak przypis generowany przez Tapatalka razi czyjeś uczucia czy szeroko pojęty brak spójności i ładu w moich postach to mogę go usunąć

IMHO jak da się tą funkcję wyłączyć to bym jej nie używał, bo rzeczywiście może być irytująca :)

Opublikowano

A to przepraszam. :P A ja pragnął bym zostawić przypis Tapatalka. Czemu? Warto promować ten program również na Naszym forum. To dzięki niemu nie ominęła mnie akcja z podziałem pokarmu przez Pereza ;), czytam wszystkie wątki na bieżąco i jeżeli mogę pomóc to pomagam. Tapatalk dba o moją pisownię i generalnie ten kto go nie ma nigdy tego nie zrozumie. Powiem tak mam zawsze Nasze forum w kieszeni. O każdym nowym poście powiadamia mnie dźwiękiem - no same zalety. Oczywiście dostosuję się do większości. ;)

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A ja nie miałem na myśli kozaczenia, tylko tak chciałem odróżnić posty pisane z fona od tych pisanych z kompa. (Z fona ponad 90%).

Ale jak kogoś to ma razić to wyłączam.

Wysłane z Poczty Polskiej

Już :D

Opublikowano

oleraf tak jak ci eljot wyjaśnił, wiem, że tapatalk generuje to automatycznie i do tego się nie czepiam.

Chodzi tylko o ręczne dopisywanie, bo coraz więcej osób to robi a czytając posta o czymś ważnym nagle wyskakuje ci wysłane z czegoś tam :P

Tak jak mówi tytuł, to tylko jest prośba z mojej strony.Kto jak postąpi to jego indywidualna sprawa, ale fajnie by było by spam się nie pojawiał.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.