Skocz do zawartości

O.S.I. Prostar Maintenance Flakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nczekam od dawna kiedy ten ostatni bastion PRLu wreszcie upadnie.... pozdrawiam

może następnym razem spróbujemy InPost i w puszkach lub opakowaniach plastikowych (są dosyć tanie więc można doliczyć do przesyłka.)

Opublikowano

O qrde, ale kaszana...

Specjalnie kupiłem worki z zapięciem strunowym, by zamykać je z powietrzem aby się nie zgniotły.Koperta bąbelkowa też nie dała rady...widocznie na sortowni przesyłki przechodzą przez magiel...

ehhh szkoda słów...

Przepraszam chłopaki :(

Opublikowano
O qrde, ale kaszana...

Specjalnie kupiłem worki z zapięciem strunowym, by zamykać je z powietrzem aby się nie zgniotły.Koperta bąbelkowa też nie dała rady...widocznie na sortowni przesyłki przechodzą przez magiel...

ehhh szkoda słów...

Przepraszam chłopaki :(

Przecież to nie Twoja wina luzik - nasza wspólna nauczka.. ;-) A Ty odwaliłeś kawał dobrej roboty - dzięki !! :-)

Opublikowano

Do mnie dziś paczka doszła

Płatki są w stanie zadowalającym.

Nie są tak duże jak spirulina czy vivid kolor które kupowałem w plastikowych pojemniczkach, ale do miału też im bardzo daleko.

Zakup uważam za udany :)

Opublikowano

Co jak co, ale Ty Perez to nie masz za co przepraszać!! Tak jak powiedziałem tak zrobiłem. Udało mi się nazbierać 3/4 słoika 0,5l dobrego pokarmu, więc nie jest źle. A następnym razem bierzemy pudełka i tyle 8) Każdy z nas robi zakupy na allegro itp. i nikt nie wpadł na pomysł lepszego opakowania :D Wszyscy błysnęliśmy inteligencją. ;)

Opublikowano

Szamanko dotarło:D . Pokarm w stanie jak to ujął kolega Kuszand - zadowalającym. Moje saulosi to co by im nie sypnąć to zjedzą. Dzięki Perez za sprawne ogarnięcie tematu:D .

Pozdrawiam

Opublikowano

Odebrałem dzisiaj w całości,chyba nikt na liście nie usiadł ani nie przejechał po nim samochód. Zawartość wygląda jak płatki, pachnie dramatycznie co zapewne oznacza iż są bardzo smaczne. Jednym słowem polecam tego sprzedającego - no to 3 słowa. Dzięki Perez :D

Opublikowano

Ja również dzisiaj odebrałem przesyłkę. Po Waszych ostatnich wypowiedziach - tak na wszelki wypadek - zaopatrzyłem się wczoraj w sito . Po otwarciu koperty okazało się jednak, że listonosz nie wykorzystawał akurat tej koperty jako poduszki ucinając sobie drzemkę w pracy. Tak na "oko" co najmniej 90% pokarmu ma postać całkiem pokaźnych płatków.

Co do zapachu - faktycznie pokarm ma dość intensywną i charakterystyczną woń, ale ja na szczęście tego nie jem ;-)

Dziękuję Perez666 za super pomysł, poświecenie cennego czasu i zaangażowanie w akcję :-)

Opublikowano

Doszła przesyłka i do mnie ! W moim przypadku jakaś miła pani siadła swoja wielką du.. na paczkę i mam maintenance osi dla narybku :-) !!!

Wielkie dzięki raz jeszcze dla Pereza !