Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się skrzyknijcie.My tu jakoś zawsze umiemy się spotkać, a reszta kraju jakoś nie...

Co do spotkania to postaram się być, ale nigdy nic nie wiadomo.

Wstępnie też raczej drugi termin.

Opublikowano

Ale jak się mamy wypiąć?

My tu mamy co roku, bo jest tu największe zagęszczenie.

Wy sobie tam zorganizujcie swoje i tyle.

Przecież nikt nie będzie jechał przez całą Polskę...

Nie rozumiem Twojego oburzenia.

Opublikowano

To chyba nie jest wątek do przekomarzania sie czy tu czy tam. Nie rozumie jakiegoś podzialu na "wy" czy "my" jest to smieszne.

Inicjatywa wyszła od kolegi yara ,zbigniewa, eljota i mnie. Wcale nie myśleliśmy czy ktoś będzie miał daleko czy blisko. Myślałem ze jak to będzie spotkanie dla wszystkich użytkownik naszego klubu to będzie to jakoś inaczej. Ale widzę że na wstępie już są jakieś niejasności. Proszę Was o jakiś umiar i takt. Jesteśmy społecznością, mamy wspólna pasje, powinniśmy to szanować a nie być sobie wilkiem (bo ten ma to a inny tamto) Jeżeli chcemy się spotkać to się spotkajmy, porozmawiajmy, poznajmy się ale nie w ten sposób.

Opublikowano

Ustaliliśmy z właścicielem koszt pobytu - to 35 zł za 1 nocleg,więc koszt byłby 70 zeta, problem w tej opcji jest taki że ośrodek nie posiada ogólnodostępnej kuchni, więc śniadania trzeba by było robić w pokojach, które od biedy by się do tego nadawały ale obiadu trzeba by było szukać gdzie indziej.

Porozmawiałem z właścicielami o wyżywieniu i mielibyśmy w piątek ognicho (pieczonki) we własnym zakresie, w sobotę byśmy mieli zorganizowane przez ośrodek śniadanie i obiadokolację, wieczorem na ognisku zorganizował bym coś od siebie (tajemnica - i podejrzewam, że nikt czegoś takiego nie jadł :P ) w niedzielę ośrodek poczęstuje nas jeszcze śniadaniem i będziemy mogli się powoli ewakuować. przed wyjazdem można by było pójść jeszcze na spacer nad jezioro, (jak pogoda dopisze może wyjdą fajne zdjęcia).

Koszt z Posiłkiem to 60 zł za dobę. Wydaje mi się że lepiej wydać 120 zeta z posiłkiem niż 70 za samo spanie.

W miarę wcześnie się musimy decydować i rezerwować miejsce, bo nigdy nie wiadomo czy w ostatniej chwili uda nam się zarezerwować miejsce.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.