Lunarii Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor #11 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kilka nowych zdjęc dodaje tutaj. Akwarium zalane jeszcze bez ryb Kilka nowych rybek zamieszkało na razie Callainos i Yellowki Czy znajde coś do jedzenia? Tam nic nie ma płynę dalej. Tu musi być coś ale trzeba go przegonić!
CoolPhone Opublikowano 18 Grudnia 2012 #12 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Popraw mnie jeżeli się mylę, ale niebieskie oświetlenie będzie chyba fałszować żółtą barwę, a twoja obsada to przede wszystkim kolor żółty. Przemyślałeś to dobrze?
Lunarii Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor #13 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Popraw mnie jeżeli się mylę, ale niebieskie oświetlenie będzie chyba fałszować żółtą barwę, a twoja obsada to przede wszystkim kolor żółty. Przemyślałeś to dobrze? Być może zamienię 865 na inną, która nieco uwydatni te kolory. Przy czym nadal będzie niebiesko. W tej chwili bardzo mi się podoba i wcale na zdjęciach nie widać tego tak samo jak na żywo:)
CoolPhone Opublikowano 18 Grudnia 2012 #14 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Niebieska poświata w akwariach zawsze mi się podobała, ale póki co się na nią nie zdecydowałem. Ciekawą obsadę sobie wybrałeś, na pewno będzie się ładnie prezentować.
Tobby Opublikowano 18 Grudnia 2012 #15 Opublikowano 18 Grudnia 2012 fajne kamienie i ich rozmieszczenie, ale czarne podłoże?
pablojogi Opublikowano 18 Grudnia 2012 #16 Opublikowano 18 Grudnia 2012 kolor podłoża kwestia gustu, właścicielowi się ma podobać i tak jest, ładny aranż akwa i piękne kolory ryb. Powodzenia!!!
eljot Opublikowano 18 Grudnia 2012 #17 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Gdzie kupowałeś te yello i czy wszystkie są "białe" od dołu tak jak na fotkach?
marek_z_81 Opublikowano 19 Grudnia 2012 #18 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie jestem fanem roślin w akwariach z naszym biotopem, ale do tej aranżacji z tym czarnym piachem pasowałby jakiś nurzaniec.
Lunarii Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor #19 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ryby kupowałem u rekomendowanego na tym forum źródła. Czy coś z nimi nie tak? Jeden yellow jest znacznie bardziej żółty od innych, ale uznałem że może dlatego że jest nieco większy. Faktycznie nie są całkowicie zółte nieco bielsze od dołu - to normalne?
Rekomendowane odpowiedzi