Skocz do zawartości

Niezwykły problem z NO2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie racje. Wszystkie ryby padną, bo przez PH. Trudno jestem mordercą. Możecie mnie podac do sądu. Jak zwykle osobniki biotopu malawi MUSZĄ mieć racje (co niektórzy).

Firefighter: KH13?? Zastanawia mnie Twoje GH, dlaczego Twoje ryby jeszcze żyją?? Mnie zastanawia na czym Wy wogóle bazujecie.. Czy AKWARIUM to już MUSI być malawi????

Zabójcze NO2 na poziomie 0.3? ŁŁoopan dziwny masz ten kraj...

A pyszczaki to się w twardej wodzie dobrze czują (twardość, nie PH).

PH?? Ani nie skomentuje, otocinklus (jak sie chce jeden z forumowiczow wykazywac) został wpuszczony przy PH na poziomie 6,8-6,9. (nie pytaj jak tego dokonałem firef..cker1? - mam doświadczenie)

Cenzurujcie

Dlaczego tylko TY jesteś przekonany że tylko Twoje zasady w akwarium są bezwarunkowo dobre? Ty mi jedziesz?? Pff heh.. Tylko Ty i to sobie przytakujesz, powtarzam, nie pytam o rade w zakładaniu akwarium, chciałem się dowiedzieć dlaczego/co może być przyczyną takiego NO2 w akwarium z małą filtracją (bo to nie malawi) i z dużą ilością roślin. Dziwi mnie to, i to wszystko. Nie obchodzi mnie co myślisz na temat mojej obsady, pyszczaków i tak tam nie wpuszcze - ba.. już ich nawet nie bedzie.

Nie wiesz jak pomóc? To się nie udzielaj.

Wywalcie posty, i mnie z tego forum, bo z niektórym tałatajstwem nie mogem...

--

Prośba do resztek inteligencji na forum KM, usuńcie moje członkostwo. W sensie nie BAN tylko usuńcie mnie jako użytkownika. Nie chce mieć już nic z jakimiś walczącymi z ogniem do czynienia.

Chyba że uda mi się samemu usunąć konto.

--

CyA

Dziwne jedna sprzeczka i już zabierasz zabawki i do innej piaskownicy:) cóż twój wybór.

temat zamykam

Opublikowano

To jest forum o pyszczakach z Malawi i ten temat powinien od początku trafić do off-topu. Autor postu sam przyznał,że się na tym nie zna. Co zresztą wielokrotnie udowodnił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.