eljot Opublikowano 27 Października 2012 #21 Opublikowano 27 Października 2012 ba one sa juz razem rok czasu poki co nie wchodza sobie w droge Oby tak dalej
Damian87 Opublikowano 27 Października 2012 Autor #22 Opublikowano 27 Października 2012 czasem zakreca baleta ale konczy sie tak ze kazdy do swoejgo konta:D
Post_Mortem Opublikowano 27 Października 2012 #23 Opublikowano 27 Października 2012 U mnie przez kilka ładnych lat 2 samce "yellowków" żyły w zgodzie więc może i u Ciebie będzie podobnie. Nie wiem jakiej wielkości kupowałeś te rybki, ale jeśli były małe i mają niewiele ponad rok to są jeszcze stosunkowo młode i może dlatego się dogadują. pozdrawiam
Damian87 Opublikowano 27 Października 2012 Autor #24 Opublikowano 27 Października 2012 dostalem je jak mialy ok 3cm wprawdzie byly 3 ale ten trzeci nie wytrzymal napiecia:) zobaczymy poki co jest ok ale licze sie z tym ze jednego moge jeszcze stracic.Poki co czekam jak male dziecko na nowe ryby.A yellowki sie ciesza bo nikt ich nie goni...z kata w kat jak to bylo przez ostatnie 2 tygodnie(mialem ze tak powiem obsade we wszystkie strony jeziora Malawi) No i wkoncu nastal czas na zrobienie tego jak nalezy. Pozdrawiam Damian
Damian87 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor #25 Opublikowano 2 Listopada 2012 U mnie przez kilka ładnych lat 2 samce "yellowków" żyły w zgodzie więc może i u Ciebie będzie podobnie. Nie wiem jakiej wielkości kupowałeś te rybki, ale jeśli były małe i mają niewiele ponad rok to są jeszcze stosunkowo młode i może dlatego się dogadują. pozdrawiam odkad zlikwidowalem reszte ryb i zostaly tylko one zrobily sie bardziej szalone:D [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eBxP5AZb7DQ[/ame] tylko nie krzyczec za inne filmiki na moim koncie:P poprawa juz jest
Damian87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor #26 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam nie chce zakladac nowego tematu ile ryb maksymalnie mozna trzymac w 300l baniaku(nie chodzi tu o narybek) i ile gatunkow maksymalnie waszym zdaniem. Kusi mnie dolozenie malego haremu 1/3 Melanochromis cyaneorhabdos -
chlodnica Opublikowano 28 Listopada 2012 #27 Opublikowano 28 Listopada 2012 to co już u Ciebie pływa w zupełności wystarczy... mam liczebnie podobnie jak u Ciebie i nie wyobrażam sobie aby coś dokładać...
Damian87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor #28 Opublikowano 28 Listopada 2012 tak tez myslalem ze to maks na taki zbiornik. Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi