Damian87 Opublikowano 24 Października 2012 #1 Opublikowano 24 Października 2012 Witam co niebieskiego moge dodac do yellow? zbiornik 120cm?
eljot Opublikowano 24 Października 2012 #2 Opublikowano 24 Października 2012 Na przykład to http://cichlidenareal.ru/wiki/index.php?vid=265
Damian87 Opublikowano 24 Października 2012 Autor #3 Opublikowano 24 Października 2012 super nie ma jak to fachowa odpowiedz ale plyty dvd nie bede w akwarium hodowal nie rozumie po co dajesz linka z jakims syfem nie chcesz odpowiedziec to nie pisz nic
eljot Opublikowano 24 Października 2012 #4 Opublikowano 24 Października 2012 ale plyty dvd nie bede w akwarium hodowal nie rozumie po co dajesz linka z jakims syfem nie chcesz odpowiedziec to nie pisz nic Nie wiem o co ci chodzi u mnie ten link działa poprawnie ??? (propozycja to Cynotilapia axelrodi) Ps. I zluzuj trochę ton wypowiedzi.
Slawek-meszek Opublikowano 24 Października 2012 #5 Opublikowano 24 Października 2012 Może zastanów się nad jakaś cynatilapia afra Jalo Reef lub afra red top Likoma ,ewentualnie M maingano
chlodnica Opublikowano 24 Października 2012 #6 Opublikowano 24 Października 2012 ale plyty dvd nie bede w akwarium hodowal nie rozumie po co dajesz linka z jakims syfem nie chcesz odpowiedziec to nie pisz nic ku,ale ubaw!!!!!!!!!!!!! -- Damian może u Was rosyjskojęzycznych stron komp nie obsługuje...
nabe Opublikowano 24 Października 2012 #7 Opublikowano 24 Października 2012 Proszę dostosować ton wypowiedzi do poziomu forum.To nie jest onet, to miejsce dyskusji dorosłych ludzi. Eljot12 niczego złego nie sugerował.
eljot Opublikowano 24 Października 2012 #8 Opublikowano 24 Października 2012 Damian może u Was rosyjskojęzycznych stron komp nie obsługuje... Angela pokłóciła się z Wladimirem
Damian87 Opublikowano 24 Października 2012 Autor #9 Opublikowano 24 Października 2012 wkurzylem sie bo dostalem linka do jakis ruskich plyt dvd,jesli serio to byl link do jakiegos pyszczaka to przepraszam ale klikajac otwiera mi sie strona z ruskimi filmami dvd;) i pisze ze ta strona mogla zostac zaatakowana wiec sami byscie sie wk.... Coz mainago calkiem ladna rybka hmm afra lady samiec lec samica mnie nie przekonuje. jest cos jeszcze godnego uwagi?
Slawek-meszek Opublikowano 25 Października 2012 #10 Opublikowano 25 Października 2012 Sam chyba dobrze wiesz ze w większości tak jest u pyszczakow ze samiec ładny samiczka niekoniecznie Moze jeszcze M calinos, P saulosi a moze zmienić yellowa wtedy łatwiej będzie dobrać co będzie pasowało dieta i temperamentem
Rekomendowane odpowiedzi