dario Opublikowano 10 Września 2009 #1 Opublikowano 10 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczów, odkryłem nowe źródło pysi we wrocławiu, brałem stamtąd venustusa i aulunocary red rubin i jestem zadowolony. Hodowle prowadzi gość koło trzydziestki i miło się z nim rozmawia, jakbyście chcieli to daję linka do aukcji na allegro http://www.allegro.pl/item738614913_uwa ... lawia.html Pozdrawiam
danielj Opublikowano 12 Września 2009 #2 Opublikowano 12 Września 2009 Może i miło się z gościem rozmawia, ale hodowca powinien znać nazwy ryb które hoduje
sabotage Opublikowano 12 Września 2009 #3 Opublikowano 12 Września 2009 No fakt. Polskie nazwy wymieszane z lacinskimi. Nazwy tzw DIY, badz pozbawione kilku liter... Milo, ze sie stara.
yaro Opublikowano 13 Września 2009 #4 Opublikowano 13 Września 2009 Nie mówiąc o fachowości gdy się z nim osobiście rozmawia, niestety nie zna nawet pochodzenia swoich ryb, a zabiera się za hodowle i sprzedaje młodzież, nie mówię już nawet o które to z kolei F, ale i zastanawiał bym się nad czystością rasy.
Mjunszajn Opublikowano 14 Września 2009 #5 Opublikowano 14 Września 2009 No i aukcja jest do uwalenia z kilku powodów- proponuję zapoznać się z regulaminem. Kurcze- czytać!
Rekomendowane odpowiedzi