danielj Opublikowano 25 Kwietnia 2007 #1 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Mam wielki problem, a mianowicie bardzo podobają mi się Aulonocary OB , niestety mam już u siebie 2 gatunki aulonek. I tutaj dylemat :dać trzeci , czy nie dać? Znam wszystkie przeciw , ale tak sobie myślę , że OB są inne od reszty gatunków , nawet samice są poplamione więc może jednak?
MateuszT Opublikowano 25 Kwietnia 2007 #2 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Daniel, nie psuj takiej pięknej obsady OBami... fuj... Z tego co wiem, mimo, że trudniej do tego doprowadzić, to możliwe jest krzyżowanie normalnych aulonek z OBami. Poza tym już teraz jest duże prawdopodobieństwo, że ryby w końcu Ci się będą "kundlić". Ja bym nie kombinował .
danielj Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor #3 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Na Twoim słowie polegam jak na Zawiszy Nie wsadzę OB-ków Co do tej obsady którą mam to między samicami obu gatunków Aulonek jest wyraźna różnica i samce jak na razie się nie "mylą":)))
jack_br Opublikowano 25 Kwietnia 2007 #4 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tak to jest jak serce podpowiada jedno a rozum mówi drugie . Daniel masz takie świetne akwa i tyle miejsca że możesz pomyśleć nad innym gatunkiem .
Rekomendowane odpowiedzi