Skocz do zawartości

Skąd kupić pokarmy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waszek - ale chociaz masz blisko i możesz podjechać i odebrać osobiście a ja jestem zdany na przesyłkę, która jedzie do mnie od Walentynek. Pieniądze wpłacone, zero kontaktu telefonicznego, na maile nie odpisują - to był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie

Opublikowano

Moze i wroca. Lecz co z tego ze w ofercie sie pojawi i możesz kliknac "kup" skoro dostaniesz pokarm po dwoch miesiacach bo powiedza ci ze kurier nie przyjechal albo ze w magazynie brakuje albo ze kurier mial byc albo ze kurier powinien byc jutro na 100 procent a go nie ma. Jedno jest pewne - to dobry sklep i wysylka jest robiona szybko w pieknym opakowaniu lecz jest jeden warunek. Musza to miec na stanie w sklepie. Inaczej oczekiwanie moze sie bardzo wydluzyc. Moja rada ktora stosuje w przypadku tego sklepu to najpierw dzwonic i pytac czy maja. Jak jest to zamawiac a jak nie posiadaja tego w magazynie to polecam kupic, zamowic w innym sklepie.

Wysłane z LG L9

Opublikowano

No i przełom - dzisiaj kilkakrotnie próbowałem dodzwonic się do sklepu- oczywiście bezskutecznie. Poinformowałem mailowo sklep o zgłoszeniu na Policję faktu próby wyłudzenia pieniędzy. Minęły 2 minuty i otrzymałem telefon z próbami tłumaczenia. Dałem im czas do jutra na zwrot pieniędzy na konto bo oczywiście towaru, który zamawiałem 3 tygodnie, temu nie mają.

Zastanówcie się 2 razy zanim złożycie tam zamówienie.

Opublikowano

Temat już ciut stary, ale myślę ciągle aktualny.

Polecam sklep akwarystyczny24.

Szybka dostawa, dobry kontakt i podejście do klienta.

Raz nie mieli zamówionego pokarmu to natychmiast był telefon i pytanie, czy dzielimy zamówienie na dwie części czy czekamy (kilka dni) i wysyłamy całość.

Sprawa nie była pilna więc poczekałem.

Po kilku dniach doszła pełna paczka z malutkim gratisem w ramach rekompensaty.

Opublikowano

Swoje pokarmy (osi spirulina, hikari) zamawiałem w rotala.pl, na początku grudnia. Jakie było moje zaskoczenie, gdy zamowienie doszło do mnie zapakowane w termopudełko styropianowe. Fakt, teraz juz idzie wiosna, wiec to tylko informacja dla informacji, ale daje pojęcie, ze w tym sklepie dbają o klienta...