Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pręgi u moich ryb nie zachodzą na płetwę .

Druga sprawa może w końcu trzeba by zrobić podsumowanie tematu bo moim zdaniem sprawa wyglądu ryb jest do wyjaśnienia...trzeba spełnić pewne warunki..

Opublikowano
Potwierdzam

I tak wam nie wierze ;) ... fota wygląda jak namalowana ryba wiec albo PS albo wysokie ISO i ziarno ... nie chodzi o to że jakieś rewelacyjne barwy tylko o to że wygląda ona bardzo sztucznie a żywa ryba nie jest sztuczna ;)

Opublikowano

Z tymi pregami na pletwiej grzbietowej chodzi mi raczej o wiek mlodzienczy, i czy znikaja podczas wybarwienia sie ryby czyli postaci doroslej .Co miales na mysli piszac o wygladzie ze trzeba spelnic pewne warunki?

Opublikowano
Witam , nie używam żadnych sztuczek bo i po co? Niedowiarków zapraszam na hodowlę :)

Tu nie chodzi o to że ryba jest tak ujmująco piękna choć brzydka nie jest ... chodzi bardziej o to, ze wygląda strasznie dziwnie jakby nieumiejętnie ktoś ją ostrzył PS-em ;) ale skoro mówisz, że nic w niej nie grzebałeś to chyba winne jest światło lub sprzęt którym fotka była robiona. Za duża sie ostatnio naoglądałem fotek jjacka i MARS-a to chyba się wydelikaciłem :P

Opublikowano

To zdjęcie w żaden sposób nie wygląda na ostrzone softem. Jak dla mnie jest najzwyczajniej źle zrobione i w tym przypadku bardziej winił bym fotografującego niż sprzęt(choć i on mógł nie ,,wyrobić '' z małą ilością zastanego światła). Zresztą widać, że zdjęcie jest poruszone i szyba od akwarium lusterkuje (nad płetwą grzbietową). Jeżeli chodzi o samą rybkę to jest ładnie wybarwiona.