firefighter1 Opublikowano 15 Września 2012 Autor #21 Opublikowano 15 Września 2012 W tym miejscu były 4 posty, gdzie zginęły? Nigdzie ich nie widzę, liczyłem, że Ktoś je przeniósł do innego działu.
Perez666 Opublikowano 15 Września 2012 #22 Opublikowano 15 Września 2012 Znajdujemy się dziale "obsada" a nie "osprzęt".Posty nie na temat zostały usunięte.Proszę się trzymać tematu.
firefighter1 Opublikowano 15 Września 2012 Autor #23 Opublikowano 15 Września 2012 Dziękuję Wszystkim za porady i informacje, obsada wybrana temat do zamknięcia.
firefighter1 Opublikowano 3 Października 2012 Autor #24 Opublikowano 3 Października 2012 A jeszcze jedno pytanie -prawie retoryczne. Czy Synodontis miałby u mnie racje bytu?
Tojfel Opublikowano 4 Października 2012 #25 Opublikowano 4 Października 2012 zależy jaki i ile sztuk? osobiście posiadam 2 sztuki od roku czasu i nie osiągają dużych rozmiarów są całkowicie obojętne dla pyszczaków przy czym bardzo ładnie wyglądają i bardzo dużo się ruszają. nazywają się bodajże Syndontis Multipuncatus zakupiłem w hodowli w berlinie a tu filmik jak wielościowo prezentują się na tle innych ryb;] (film nie mój) [ame] [/ame].
zdrowy_zab Opublikowano 4 Października 2012 #26 Opublikowano 4 Października 2012 Multipunctatus żyje w jez. Tanganika.
Tojfel Opublikowano 4 Października 2012 #27 Opublikowano 4 Października 2012 tak potwierdzam ;] ten akurat żyje w tanganice ale są również malawijskie tylko mają mniej kropek na ciele;] Synodontis njassae - http://pl.wikipedia.org/wiki/Synodontis_njassae imho multi jest ładniejszy no i mniejszy dlatego padło na niego tyle z mojej strony.
firefighter1 Opublikowano 4 Października 2012 Autor #28 Opublikowano 4 Października 2012 Ładne i poruszają się jak Kiryski. Coraz bardziej mi się podoba, muszę się za nimi rozejrzeć chociaż czytałem, że strasznie dużo produkuje odchodów, jak jest u Ciebie Tojfel?
marek_z_81 Opublikowano 4 Października 2012 #29 Opublikowano 4 Października 2012 Synodontis njassae Ponoć nie do kupienia w Polsce, przynajmniej w sklepach akwarystycznych.
Tojfel Opublikowano 4 Października 2012 #30 Opublikowano 4 Października 2012 napisałem że moje są z Niemiec i nie są to malawijskie brzydale tylko multipunctatus z tangi . co do odchodów to nie więcej niż pyszczaki.
Rekomendowane odpowiedzi