Maksym Opublikowano 12 Lipca 2012 #1 Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam wszystkich malawistów i malawistki .Mam jedno konkretne pytanie czy według was takie pyszczaki jak : Socolofi Acei oraz Rdzawy z natury mają pionowe pasy na całym ciele??? Według mnie nie powinny miec. Chcę się upewnić bo ilekroć idę do sklepu z pysiami to sprzedawca zawsze ma wyżej wymienione gatunki z pasami i wmawia mi ze one w naturze też mają pasy ,i tak w kółko sprzedawca swoje a ja swoje. Prosze o szybka i konkretną odpowiedz z góry dzięki.
zdrowy_zab Opublikowano 12 Lipca 2012 #2 Opublikowano 12 Lipca 2012 To albo sprzedawca się nie zna, albo udaje glupiego i chce sprzedać towar żadne z tych ryb nie posiadają pionowych pasow.
marek_z_81 Opublikowano 14 Lipca 2012 #3 Opublikowano 14 Lipca 2012 Socolofi w zależności od nastroju pokazuje pionowe pasy http://www.klub-malawi.pl/index.php/galeria/?g2_itemId=154823
Slawek-meszek Opublikowano 14 Lipca 2012 #4 Opublikowano 14 Lipca 2012 Socolofi w zależności od nastroju pokazuje pionowe pasy Nie tylko P socolofi tak ma bo i P acei tez pokazuje swoje pasy
slawek gorol Opublikowano 14 Lipca 2012 #5 Opublikowano 14 Lipca 2012 Tak, owszem... pokazuje.. ale nie ma ich wiecznie, jak np. maingano.
Rekomendowane odpowiedzi