Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw czy tak postępujesz tutaj w Polsce czy wydałbyś 300-400zl na dowiedzenie się co jest przyczyną? Na pewno zaraz napiszesz że tak, oczywiście nic innego nie pozostało tylko chwalić:-)

Opublikowano

napisałem że 100F tylko hipotetycznie-że "nawet gdyby"-bo dokładnie nie wiem ile...za badanie kupki ryby w Eastborne (niedzaleko Londka) znajomy płacił 15F...

no i tak w ogóle to tylko była jakaś podpowiedź że istnieje po za sanepidem też ewentualność zasięgnięcia pomocy u weterynarza-a z góry zostałem ścięty z nóg bo koszta!ok...luz Panowie...i szacun za podejście-jak wam pies czy kot zachoruje to też dacie im zdechnąć i kupicie se nowego bo leczenie za drogie??gratulacje qrw*...to forum dało mi całą wiedze jaką posiadam w temacie-od jakiegoś czasu srobnąłem kilka postów ale widze że nie ma sensu się wyrychlać...pozdrawiam i do "nieusłyszenia":)

Opublikowano

tak jest spakuj zabawki i hasta :P

90% przypadków da się określić na podstawie objawów,

a 9% na podstawie badania zwykłymi domowymi metodami...

miałem palety których właściciele za podstawę wyposażenia mają mikroskopy i internet w temacie jest doskonaale udokumentowany...

nawet oni nie noszą kup do badania... mimo że ryba kosztuje często 2000zł...

ciekawe dlaczego? może dlatego że weterynarze to często konowały i i tak nic w tej kupie nie wypatrzą?? i tak mnie rozbawiasz :D

Opublikowano

no tak faktycznie chyba za bardzo się rozczuliłem nad tematem...zabawek nie mam zamiaru pakować ale raczej-nie mając nic mądrego do powiedzenia się odzywać nie będę...sorky kunta za zaśmiecenie wątku...

Opublikowano

Makok to nie kolego olo666 tylko MavNz pisał o węglu

Mnie też zastanawia ta jego teza i chciałbym się czegoś dowiedzieć może i nawet się czegoś mądrego nauczę a nawet nauczymy Tylko szkoda że tak nagle nabral wody w usta