Slawek-meszek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 #11 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W nowym na pewno się "zalęgną" jak napisałeś :-) tylko to trochę potrwa Na pewno jakbyś miał media to byłoby szybciej Jak już zakupisz kubełek i zasypiesz go bio ceramiką załączysz, sam sobie poradzi z uzbieraniem bakteri:-)
rudzikyO Opublikowano 23 Kwietnia 2012 #12 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 u mnie kubelek juz tydzien chodzi z wiaderka na parapecie :-P i dopoki nie przyjdzie od stolarza szafka to bedzie tak smigal :-D
Lemur Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor #13 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 u mnie kubelek juz tydzien chodzi z wiaderka na parapecie :-P i dopoki nie przyjdzie od stolarza szafka to bedzie tak smigal :-D ciekaw jestem jak to wygląda, wrzuć jakieś foto
marek_z_81 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 #14 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 u mnie kubelek juz tydzien chodzi z wiaderka na parapecie i dopoki nie przyjdzie od stolarza szafka to bedzie tak smigal A co w tym wiaderku jest kranówa czy woda z akwa?
Rekomendowane odpowiedzi