chlodnica Opublikowano 29 Marca 2012 #31 Opublikowano 29 Marca 2012 Cierpliwości mam zanadto,także spox...
Slawek-meszek Opublikowano 29 Marca 2012 Autor #32 Opublikowano 29 Marca 2012 Jestem pełen podziwu Twojej cierpliwości :-) Tak trzymaj Brawooooo
Slawek-meszek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor #33 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Coś uspokoiła się nasza zabawa więc po raz kolejny zapraszma do wzięcia udziału Panie i Panowie. Kto nie przedstawił swojego typu ma na to jeszcze tydzień czasu a później ogłoszę wyniki. Pozdrawiam i zapraszam :-)
marek_z_81 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 #34 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Musiałbym mieć przyznanych parę pierwszych miejsc;), ale że nie ma opcji...podaję moje typy: 1. Metriaclima zabra Chilumba "Maison Reef" 2. Cynotilapia sp. hara 3. Labidohromis Hongi Sweden 4. Metraclima fainzilberi 5. Pseudotropheus Flavus 6. Pseudotropheus saulosi 7. Pseudotropheus Elongatus Neon Spot 8. Pseudotropheus socolofi 9. Labidochromis caeruleus 10. Metriaclima red-red Nie ma możliwości żebym powtórzył w tej samej kolejności:D
Slawek-meszek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor #35 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Marek z 81 rozumiem że to są Twoje same pierwsze miejsca :-) To teraz masz zadanie domowe "wykuć na blaszkę" całą dziesiątkę :-)
dzem3 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 #36 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Bardzo ciężko jest zdecydować, która "piękniejsza od pięknej, a która najpiękniejsza ze wszystkich"!!! W wielkim bólu i z rozdartym sercem zdecydowałem się na taka kolejność (choć wiem, że gdybym pisał tego posta jeszcze raz to sądzę, że byłyby inne rybcie, a także inna kolejność). Ale niech się stanie oto moje typy: 1. Cynotilapia afra cobwe 2. Metriaclima Pulpican 3. Metriaclima Estherae Red Red 4. M. zebra chilumba Maison Reef 5. Melanochromis interruptus 6. Melanochromis Auratus 7. Iodotropheus sprengerae 8. Pseudotropheus saulosi 9. Labidochromis caeruleus 10. Pseudotropheus elongatus Neon Spot
marek_z_81 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 #37 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 To teraz masz zadanie domowe "wykuć na blaszkę" całą dziesiątkę Zasiadam do wkuwania.
Slawek-meszek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor #38 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Przypominam że zostały jeszcze trzy dni naszego sondażu we wtorek podam wynik Także został jeszcze czas na oddanie swojego typu na naszych milusińskich
pablojogi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 #39 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 moje typy to: 1. Labidochromis caeruleus 2. Pseudotropheus Saulosi. 3. Melanochromis maingano 4. Pseudotropheus acei 5. Labidochromis hongi sweden 6. Metraclima red red 7. Cynotilapia sp."mbamba" Luwino Reef 8. Pseudotropheus crabro 9. Sciaenochromis fryeri 10. Pseudotropheus williamsi
Slawek-meszek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor #40 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jutro jest ostatni dzień sondażu Po raz ostatni zapraszam do wzięcia udziału We wtorek podam wyniki
Rekomendowane odpowiedzi