Slawek-meszek Opublikowano 22 Maja 2012 #11 Opublikowano 22 Maja 2012 Strefy beztlenowe trzeba je ruszyć ręką aż do samego dna Trochę się na pewno zamuli akwa ale coż Taką czynność powinieneś robić przy każdej podmmianie wody
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Stycznia 2019 #12 Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) @kaktusniehamer Trochę odkopałeś starego kotleta..spójrz na daty ostatniego i pierwszego posta. Ale miłe jest , że chciałeś koledze pomóc. Temat zamykam aby nie wprowadzał już innych w błąd. Jeszcze jedna ważna uwaga. NIE wrzucaj kolego ani do galerii ani do postów cudzych zdjęć. Jeżeli wrzucasz zdjęcia do posta , które nie jest Twoje musisz podać źródło. Jeżeli chodzi o galerię to zapoznaj się z regulaminami a ustrzeże to Ciebie przed niepotrzebnymi problemami ( ewentualnymi) ze strony autorów zdjęć. http://forum.klub-malawi.pl/ Zdjęcia które wrzuciłeś usunąłem zgodnie z regulaminem. Trochę się rozpisałem ale chciałem abyś wyraźnie zrozumiał intencje:) Edytowane 5 Stycznia 2019 przez AndrzejGłuszyca
Rekomendowane odpowiedzi