Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego usneliście posta którego wczesniej napisałem. Bo opisałem moją sytułacje jak to Pan Marcin z www.malawicichlids.pl traktuje osoby zamawiające u niego akwarium, że nie dotrzymuje terminów, że nie chce zwrócić wpłaconych pieniędzy. Przecież to prawda i niech inni wiedzą jak postepuje Pan Prezes. Cenzura na tym forum jest straszna. Ale jak ktoś nie słodzi i nie wychwala jaki ten sklep jest cudowy to niech lepiej milczy. Porażka

Opublikowano

Wstawiłem posta koło godziny 11 w którym opisałem całą historie z zamówionym akwarium i brakiem jego realizacji. Chwilę później odpowiedziałem Przemkowi Wieczorkowi w tym poscie jak wyglądała cała sytułacja. Wchodze za jakieś dwie godziny a posta nie ma. Wiec proszę by ten wątek pozostał nie zamknięty bo chce opisać całą historie do konca. Może wkoncu Pan Marcin się wypowie i zwróci mi kase za trzy miesiące oczekiwania na zamówienie. Sprawa tak czy tak jest już na policji bo ja mam juz dość i nie zamierzam czekać w nieskończoność.

Opublikowano

jeżeli prawdą jest to o czym piszesz, nie chodzi o sklep i całe ceregiele, ale o usuwanie postów to ktoś musi się przyznać i przeprosić, chyba, że post naruszał regulamin forum to niech wtedy odpisze jaki był powód usunięcia, osobiście nie na widzę takich ruchów jak usuwanie postów

Opublikowano

Powód usunięcia jest prosty :

podjęliśmy decyzję o usunięciu działu "sklepy-zakupy". Opinie o sklepach pisały osoby głównie anonimowe, które zarejestrowały się tylko i wyłącznie w tym celu. Anonimowość i jednostronna opinia, często wynikająca z nieporozumień, braku komunikacji, lub co gorsza błędu autora postu działała niekorzystnie nie tylko dla sklepów, ale i dla opinii naszego forum. Nowe posty dotyczące ww. kwestii będą usuwane z forum.
Opublikowano

Nie jestem osobą anonimową, zarejestrowany jestem od dawna i nie pisałem tego posta by niszczyć dobre imię sklepu. jestem rozczarowany postawą Pana Marcina, że zapewniał mnie na PW na początku lutego że zamówinie jest realizowane, trzy tygodnie temu dzwonił do mnie i mówił o dostawie w kolejną sobotę. Słowa nie dotrzymał, nie powiadomił o jakimś problemie a co najgorsze nie odbiera telefonu. Tak, że sami widzicie jaka jest sytułacja. Chcę tylko by mi zwrócił pieniądze i temat uważam za zakończony gdyż akwarium zamawiam już u kogo innego. Mam nadzieję, że zachowa się jak osoba odpowiedzialna i przyzna sie do błędu.

Opublikowano

Imho takie sprawy załatwia się na podłożu prywatnym.

Jeśli Marcin nie odpowiadał (praca, rodzina, inne wypadki losowe) można było zwrócić się do mnie.Co prawda nie znam historii od początku ale pewnie zażegnalibyśmy problem w bardziej cywilizowany sposób bez bicia piany na ogólnodostępnym forum.

Pieniądze zostaną zwrócone.

Jak Marcin wróci z pracy to to potwierdzi i myślę, że na tym się sprawa zakończy.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.