Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nabe : nie wiem czy nie widziałeś ale makok wysłał już dawno filmik przez nie pamiętam ile cm akrylu ;)

Opublikowano

I rybę która jest jeszcze z ponad pół metra za tym akwarium i jeszcze za kolejną szybą ;)

Opublikowano

Wg mnie jakies miarodajne porownanie bylony gdybysmy polozyli obok siebie szklo i akryl i dopiero wtedy pstrykneli fotke.

Teraz mamy jedno zdjecie z gotowego akrylu o przeswicie 50cm i zdjecie szyb o przeswicie 120cm.

Nawet jezeli zrobimy dwa zdjecia jednakowej dlugosci szyb to zaraz zaczna sie dywagacje ze to lepiej oswietlone, w tym obiekty za szyba ciemniejsze itp.

Jak dla mnie test w obecnej formie sluzyc moze tylko klotni i proble udowodnienia kogo Wacek jest dluzszy.

Opublikowano

,,Teraz mamy jedno zdjecie z gotowego akrylu o przeswicie 50cm i zdjecie szyb o przeswicie 120cm."

A skąd mamy pewność że podane długości są wiarygodne...

Myślę że ta wymianka zdań nie ma sensu i popieram Kuntę.

Opublikowano
A skąd mamy pewność że podane długości są wiarygodne...

Do kogo ta aluzja ? Widzę że niektórzy ,za wszelką cenę,będą teraz na siłę ,szukać dziury w całym Szkoda było tu mego czasu Skoro białe jest czarne

Opublikowano

Zwrot "kłótnia o to kogo Wacek jest dłuższy" jest stara jak świat i niewiedzącym mogę wyjaśnić że jest to rodzaj kłótni która tak naprawdę do niczego nie prowadzi, a kłócące się osoby chcą tylko za wszelką cenę i czasami korzystając z absurdalnych argumentów przekonać do swoich racji.

Jak to na świecie bywa każdy swój towar chwali i niestety w chwili obecnej przy braku możliwości przeprowadzenia miarodajnego porównania można tylko się bić na słowa co nie jest niczym zdrowym dlatego wątek zamykam.

Jeżeli znalazłby się ktoś chętny do przeprowadzenia testu proszę o PM - odblokuję wątek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.