Skocz do zawartości

200x50x50 czy inny wymiar?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
błędy to się zgodzę ale z tym OT to chyba mała przesada, tym bardziej, że temat jest w dziale dla początkujących

Przed wydzieleniem wątek znajdował się w dziale "obsada", więc nie wiem gdzie tu przesada...co ma szafka do obsady zbiornika?Perez666.

a to nie było takiej informacji, pewnie gdy było napisane, że temat został wydzielony to bym tego nie napisał

cholerka ten czerwony kolor robi swoje, przez moment poczułem się jak kiedyś - w podstawówce ;)

a kolejny raz wracając do tematu to z tymi grubościami szyb jest chyba mały bałagan a większość z obawy o zalanie, robi coraz grubsze szyby i tak jakoś to wszystko się rozprzestrzenia po necie. Mam nowe akwarium o wysokości 57 cm bez poprzecznego ale za to z szerokimi wzdłużnymi, a nie dawno widziałem akwa 50 cm wysokie również z 12mm ale całkowicie bez jakichkolwiek wzmocnień. Przy powstatwaniu mojego były obawy czy aby da radę bez poprzecznego ??? a zaledwie 7 cm niższe stoi spokojnie bez poprzecznych i wzdłużnych

Opublikowano
a to nie było takiej informacji, pewnie gdy było napisane, że temat został wydzielony to bym tego nie napisał

Temat wydzieliłem po tym jak to napisałeś ;) tak dla ścisłości. Może nie zauważyłeś dlatego że nie oznajmiłem tego na czerwono :mrgreen: