Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kurcze chyba pod jakaś pechową gwiazda sie urodziłem ,ostatnie akwa jakie miałem sie rozszczelniło,mysle sobie gorzej chyba nie może już byc ,wiec kupiłem nowe , jakieś 3 tygodnie temu za czełem miec problemy z rybkami padła jedna,za chwile kolejna i tak dalej i tak przez 3 tygodnie ,padły wszystkie próbowałem wszystkiego podmian ,leczenia witaminy ,itd,itp a nagle dowiaduje sie ze od paru tygodni mielismy taka wode ,

[ame]

[/ame] + do tego ogromne stęzenie metali w wodzie , Jezeli Jest Ktos chetny na troszke porysowane akwa 130x40x40 8mm za przysłowiową flaszke którą wypijemy razem to zapraszam Sanok -Podkarpackie 75 kilosów od rzeszowa JA SIĘ PODDAJE ..jak by co to Pm .
Opublikowano

:Narazie musze sie wyluzowac , i odpoczac. skupie sie na moim 2 hobby

,Field Target ' strzelectwo , za dużo nerwów straciłem ,ostatnio .

Napewno Nigdy Nie Zrezygnuje z Malawi ,Rodzinka tez mnie namawia na Walke :D ale poprostu mam dosc ,narazie będe się jarał waszymi Akwariami i podopiecznymi . jakby co to pm akwa 208 L +stelaż a i oddam tez stelaż pod akwa 150x50 ale to juz za Browarki bez glutenowe :D:D:D http://www.celiakia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=37

Pozdrawiam Andrzej

Ps Sławek KIbic ks UNI???:evil: :evil:

Życie :D Gorol

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.