Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przez miesiąc je poobserwuję i zobaczymy co się stanie.

Imho zła decyzja. Bo jeśli pęknie, to pęknie Ci, kiedy nie będziesz tego widział, (spał, praca itp). A biorąc pod uwage jeszcze

Najgorsze że w pokoju jest podłoga sosnowa i zalanie było by porażką.

Nie ryzykował bym. Wolałbym już dodać poprzeczke lub zmienić wzmocnienie niz parkiet ;)

Opublikowano

Aby nie demonizować to napiszę że 240l wromaka stało u mnie prawie dwa lata bez żadnych zastrzeżeń (może było jeszcze ze starej partii;))

Opublikowano

Ja też miałem Wromaka - wprawdzie 240-tka profilowana, a nie prosta, ale firmy Wromak. Stało u mnie ponad 4 lata, a później przez kilka następnych u innej osoby i nie było problemu.

Wg mnie we wszystkim trzeba zachować umiar i nie popadać z jednej skrajności w drugą.

pozdrawiam

Opublikowano

Podepnę sie pod temat bo sam zamierzam kupić 120x50x50.

Co do Wromaka to już wiem że nie kupię z tej firmy,natomiast myślałem o w/w akwa z aquaboro z szyby 10? Może mi ktoś powiedzieć czy firma godna polecenia bo po takim zamieszaniu z tymi akwariami to lepiej zasięgnąć wcześniej opinie niż obudzidzić sie z ręka w nocniku.:(

Opublikowano
Podepnę sie pod temat bo sam zamierzam kupić 120x50x50.

Co do Wromaka to już wiem że nie kupię z tej firmy,natomiast myślałem o w/w akwa z aquaboro z szyby 10? Może mi ktoś powiedzieć czy firma godna polecenia bo po takim zamieszaniu z tymi akwariami to lepiej zasięgnąć wcześniej opinie niż obudzidzić sie z ręka w nocniku.:(

Używałem ośmiu zbiorników tej firmy. Obecnie mam trzy robione na wymiar i złego słowa nie mogę o tej firmie powiedzieć.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.