Panixxx Opublikowano 3 Marca 2012 #1 Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Jako, że to mój pierwszy post na forum chciałem się przywitać. Przymierzam się właśnie do zakupu testów Jbl i mam pytanie czy taki zestaw wystarczy? PH 7,4-9,0 KH GH NO2 NO3 NH4 Czy jeszcze coś dołożyć? Pozdrawiam Grzegorz
Panixxx Opublikowano 3 Marca 2012 Autor #3 Opublikowano 3 Marca 2012 Ok dzięki wielkie. Jeszcze jedno pytanie. Jakie akwarium lepsze Aquaboro czy Diversa? chodzi o 240 litrów
radeqq Opublikowano 3 Marca 2012 #4 Opublikowano 3 Marca 2012 Mam z diversa i nie mogę złego słowa powiedzieć na tę firmę.
Slawek-meszek Opublikowano 3 Marca 2012 #5 Opublikowano 3 Marca 2012 Kolego bierz Diversa godne polecenia powinieneś być zadowolony
Panixxx Opublikowano 4 Marca 2012 Autor #6 Opublikowano 4 Marca 2012 Ok w sumie szafkę też Diversa kupuję to nie ma co kombinować.
slawek gorol Opublikowano 4 Marca 2012 #7 Opublikowano 4 Marca 2012 Chciałem zaznaczyć, że temat postu, jest zupełnie inny niż ten, na który zszedł .... Gorol.
Rekomendowane odpowiedzi