jedyneczka Opublikowano 14 Lutego 2012 #1 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam! Prosze o podpowiedż , jakie gatunki pyszczaków mięsożernych lub wszystkożernych pływaja w toni a nie przy dnie?Jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuję.
Post_Mortem Opublikowano 14 Lutego 2012 #2 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jeśli chodzi o mbuna to z takich bardziej popularnych to oczywiście Pseudotropheus Acei. Przychodzi mi jeszcze do głowy Labeotropheus trewavasae, ale ta rybka jest w zasadzie ukierunkowana na dietę roślinną. pozdrawiam
makok Opublikowano 14 Lutego 2012 #3 Opublikowano 14 Lutego 2012 copadichromisy - szczczególnie borylei i virginalis
jedyneczka Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor #4 Opublikowano 14 Lutego 2012 Może być Acei? Myślałam , ze to bardziej roślinny.?Ale jeśli nie koniecznie to byłoby super , bo bardzo mi się podobają
makok Opublikowano 14 Lutego 2012 #5 Opublikowano 14 Lutego 2012 acei roślinny imho - Mortem nie wprowadzasz czasem w błąd?
Slawek-meszek Opublikowano 14 Lutego 2012 #6 Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak aceik to bardziej roślinożerca ale z mięska też sobie cosik skubnie
yaro Opublikowano 14 Lutego 2012 #7 Opublikowano 14 Lutego 2012 ale jest wszystkożercą ale w stronę roślinożerców, trzymanie acei z mięsożercami nie posłuży mu na dobre. -- do jakiego akwarium chcesz tę rybę?
Slawek-meszek Opublikowano 14 Lutego 2012 #10 Opublikowano 14 Lutego 2012 To akurat piekny litraż dla tego pyśka ale dieta nie za bardzo będzie jemu pasowała z tymi co napisałaś
Rekomendowane odpowiedzi