rafiii9 Opublikowano 30 Stycznia 2012 #12 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Soda. Ok dzięki za pomoc -- dzis kupilem testy kropelkowe na KH na wieczór podam KH to zobaczycie czy dobrze i zadecydujecie co podawać. -- Witam ponownie dziś przed chwilą zmierzyłem KH i wyszło 9dkh czy to dobrze a jak nie to co podać, i do ilu może być KH u pyszczaków żeby było ok
rafiii9 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #14 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dobrze nic nie dodawaj. Wielkie dzięki;) -- a reszte parametrów jak wygląda co pisałem pare postów niżej?
eljot Opublikowano 31 Stycznia 2012 #15 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wszystkie parametry masz dobre tak trzymaj
maxi1 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #16 Opublikowano 31 Stycznia 2012 żeby nie zakładać nowego wątku zadam tu swoje pytanie, czy rurka bambusowa albo skorupa kokosa pogorszy parametry wody dla pyśków? Pytam, bo pływają z nimi jeszcze zbrojniki niebieskie które nieustannie poszukują miejsca do złożenia ikry, samiczki są już tak grube że zaraz pękną niestety nie akceptują zaślepionej z jednej strony rurki pcv. Kiedyś składały mi ikre właśnie w rurkach bambusowych lub kokosach. W ostateczności zakupie ceramiczne inkubatory na allegro.
rafiii9 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #17 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wszystkie parametry masz dobre tak trzymaj ok dzięki wielkie chłopaki i dziewczyny po 10:wink: musze zainwestować w testy kropelkowe, jedyne kropelkowe co mam to na KH jeszcze raz dzięki:wink:
maxi1 Opublikowano 1 Lutego 2012 #18 Opublikowano 1 Lutego 2012 żeby nie zakładać nowego wątku zadam tu swoje pytanie, czy rurka bambusowa albo skorupa kokosa pogorszy parametry wody dla pyśków? Pytam, bo pływają z nimi jeszcze zbrojniki niebieskie które nieustannie poszukują miejsca do złożenia ikry, samiczki są już tak grube że zaraz pękną niestety nie akceptują zaślepionej z jednej strony rurki pcv. Kiedyś składały mi ikre właśnie w rurkach bambusowych lub kokosach. W ostateczności zakupie ceramiczne inkubatory na allegro. nikt nie odpowie?
wszmpl Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor #19 Opublikowano 1 Lutego 2012 Daj nowy watek w Tlo podloze dekoracje
maxi1 Opublikowano 1 Lutego 2012 #20 Opublikowano 1 Lutego 2012 Daj nowy watek w Tlo podloze dekoracje mi chodzi o parametry wody więc miejsce jest ok, po co zaśmiecać nowymi wątkami?
Rekomendowane odpowiedzi