Skocz do zawartości

Parametry prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Soda.

Ok dzięki za pomoc

--

dzis kupilem testy kropelkowe na KH na wieczór podam KH to zobaczycie czy dobrze i zadecydujecie co podawać.

--

Witam ponownie dziś przed chwilą zmierzyłem KH i wyszło 9dkh czy to dobrze a jak nie to co podać, i do ilu może być KH u pyszczaków żeby było ok

Opublikowano

żeby nie zakładać nowego wątku zadam tu swoje pytanie, czy rurka bambusowa albo skorupa kokosa pogorszy parametry wody dla pyśków? Pytam, bo pływają z nimi jeszcze zbrojniki niebieskie które nieustannie poszukują miejsca do złożenia ikry, samiczki są już tak grube że zaraz pękną ;) niestety nie akceptują zaślepionej z jednej strony rurki pcv. Kiedyś składały mi ikre właśnie w rurkach bambusowych lub kokosach. W ostateczności zakupie ceramiczne inkubatory na allegro.

Opublikowano
Wszystkie parametry masz dobre tak trzymaj :)

ok dzięki wielkie chłopaki i dziewczyny po 10:wink: musze zainwestować w testy kropelkowe, jedyne kropelkowe co mam to na KH jeszcze raz dzięki:wink:

Opublikowano
żeby nie zakładać nowego wątku zadam tu swoje pytanie, czy rurka bambusowa albo skorupa kokosa pogorszy parametry wody dla pyśków? Pytam, bo pływają z nimi jeszcze zbrojniki niebieskie które nieustannie poszukują miejsca do złożenia ikry, samiczki są już tak grube że zaraz pękną ;) niestety nie akceptują zaślepionej z jednej strony rurki pcv. Kiedyś składały mi ikre właśnie w rurkach bambusowych lub kokosach. W ostateczności zakupie ceramiczne inkubatory na allegro.

nikt nie odpowie?

Opublikowano
Daj nowy watek w Tlo podloze dekoracje

mi chodzi o parametry wody więc miejsce jest ok, po co zaśmiecać nowymi wątkami?