Damian87 Opublikowano 16 Stycznia 2012 #1 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam wczoraj wpuscilem moje pyszczaki do akwarium,dzis podalem pokarm ale nie bylo jako takiego zainteresowania, czy to kwestia aklimatyzacji? poczekac jeszcze 1 dzien?
yaro Opublikowano 16 Stycznia 2012 #2 Opublikowano 16 Stycznia 2012 pewnie tak. a jak parametry wody? zbiornik dostatecznie dojrzał? 1
Damian87 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor #3 Opublikowano 16 Stycznia 2012 wszystko juz ok pozniej sie skusily:D a nawet nie wiedzialem kiedy i pokarmu nie bylo:D
Damian87 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor #4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam nie bede tworzyl nowego tematu wiec zapytam w moim starym jakie pokarmy polecacie dla tych pyskow Elongatus Mpanga i labidochromis caeruleus
Piter73 Opublikowano 20 Stycznia 2012 #5 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam nie bede tworzyl nowego tematu wiec zapytam w moim starym jakie pokarmy polecacie dla tych pyskow Elongatus Mpanga i labidochromis caeruleus Witaj,wysyłam wiadomość ,która Ci pomoże:)pozdrawiam -- Witam nie bede tworzyl nowego tematu wiec zapytam w moim starym jakie pokarmy polecacie dla tych pyskow Elongatus Mpanga i labidochromis caeruleus Damian napisz do mnie bo masz zablokowane wysyłanie wiadomości do siebie..
Perez666 Opublikowano 20 Stycznia 2012 #6 Opublikowano 20 Stycznia 2012 jakie pokarmy polecacie dla tych pyskow Elongatus Mpanga i labidochromis caeruleus Żadne. Nie da się pogodzić ich diety. Caeruleus żywi się bezkręgowcami i larwami a mpanga glonami i fitoplanktonem. Obsada do korekty.
Damian87 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor #7 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witaj,wysyłam wiadomość ,która Ci pomoże:)pozdrawiam -- Damian napisz do mnie bo masz zablokowane wysyłanie wiadomości do siebie.. ty tez masz zablokowane -- Witam z tego co wyczytalem w bazie ryb na forum to labidochromis caeruleus jest wszystkozerna chyba ze to blad w bazie ryb?
Piter73 Opublikowano 20 Stycznia 2012 #8 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ty tez masz zablokowane -- Witam z tego co wyczytalem w bazie ryb na forum to labidochromis caeruleus jest wszystkozerna chyba ze to blad w bazie ryb? No to nieżle,potem to poprawie.Człowiek tez wszystko zje ale czy to dobrze mu zrobi? Nie wierz we wszystko co pisze.....Napraw ustawienia wiadomości a wieczorem wyśle Ci czym dobrze karmić...pozdrawiam 1
yaro Opublikowano 20 Stycznia 2012 #9 Opublikowano 20 Stycznia 2012 czemu dla potomnych nie chcesz napisać tego na forum? tylko z wiadomościami chowasz się w PW?
Perez666 Opublikowano 20 Stycznia 2012 #10 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jakaś cudowna receptura chyba Tak jak pisałem wyżej, odmienna dieta... w bazie jest błąd, niestety nie pierwszy.Gdybym miał narzędzia to bym wszystko poprawił...
Rekomendowane odpowiedzi